Wind chimes

    Caut mistere şi dau înţelesuri ascunse fiecărui lucru mărunt. Cred doar în stări de bine date de culoare, aromă, formă sau înţeles. Nu cred în forţe rele şi farmece. Nu cred în lucruri cărora să le dăm noi puteri dăunătoare, nu cred în acatiste cu scopuri rele. Nu au cum să aibă succes pe un om bun ce îşi cunoaşte inima şi mintea. Cred în lucruri şi amintiri dăruite, cred în înţelesuri date de noi doar ca să păstrăm timpul, momentul, clipa sau sentimentul. Cred că ceva-ul în care crezi cu tărie funcţionează. Dar doar pentru tine. Cred în tot ce face bine. Funcţionează pentru mine. Cred că un sentiment bun e mai puternic decât unul rău. Cred în puterea noastră de a face. Cred în fericire şi mi-e ciudă că mulţi şi-o reprimă. Nu cred în orgoliul extrem. Mi se pare copilăresc şi nociv. Cred în principii personale şi coduri de etică inventate deja dar adaptate vieţii mele.
 Wind chimes, dreamcatchers, message bottles, the eye of providence, voodoo dolls, lucky mojos, love and friendship bracelets, cats, coffee and shampoo bubbles. 

4 comments on “Wind chimes

 1. Ada says:

  uh, ce dor imi era de o doza de idealism!
  noua, scepticilor, ne cade foarte bine :)

 2. Liz says:

  Ada… e doar unghiul din care privesti… sunt oameni care imi enumera toate astea la capitolul defecte…
  Eu nu-s sceptica, ma bazez foarte mult pe instinct… nu m-a tradat pana acum. A fost mai aproape de adevar decat daca puneam la indoiala fiecare om sau lucru pana la proba pozitiva. :) Si am momente de rautate maxima si eu doar ca limita maxima a rautatii mele e sub limita minima a multora… atat. :)

 3. Dina says:

  asta e o rugăciune pe care o să-mi placă să o spun. Și eu nu spun rugăciuni.

 4. Liz says:

  Dina, cuddle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × three =