Y de la Mary si Edy…

Mary e în buletin dar Edy e doar de fită… Sunt ai mei şi îi iubesc. Şi cum să nu iubeşti o fiinţă care are nume cu y în buletin deşi are 34 de ani, are multe găuri de cercei în urechi şi îi stă bine, are un tatuaj colorat pe fund, scrie poezii, are aparat dentar colorat pentru că vrea şi poate, a citit şi citeşte tone de cărţi,are funcţie de conducere şi îi stă bine, e fan Harry Potter (!), e cea mai deşteaptă fiinţă în viaţă, frazele începute cu voce tare le termină în gând şi e indignată că nu o înţelege nimeni, e blondă şi e a mea cum nu e a nimănui?! Sora mea. La mulţi ani! Şi cum să nu iubeşti un copil care s-a născut sub ochii tăi, care se luminează la faţă când te vede, care te asociază instantaneu cu baloanele de săpun şi telefon cu clăpiţă, care-ţi stalceste numele (sau aşa îmi place să cred) de milioane de ori pe zi şi care azi face doar doi ani? Nepotul meu. Edy. La mulţi ani!

L.E.: si pentru ca au stiut ce sa ceara cadou au primit amestecate: o roaba mare de plastic colorat, o masina mare de tuns iarba din acelasi plastic si Caderea Constantinopolului in editia de lux colectia Adevarul…La multi ani inca o data amandurora!

7 comments on “Y de la Mary si Edy…

 1. Monkey-Claudiu says:

  super tare sora ta:P… tu esti mai conservatoare:)

 2. Liz says:

  :) stiu. multumesc. e relativ. daca o intrebi pe ea, eu sunt aia rebela :)!

 3. Oana Anca says:

  Ca sa te credem, vrem poze! Si cu …y si cu …y :)

 4. Liz says:

  Daca cereti, primiti!

 5. MyLastGoodbye says:

  si eu as fi curioasa sa iti vad sora :D

 6. Oana Anca says:

  So…facem vreo petitie colectiva? Cu semnaturi, coduri numerice, alea-alea?:)

 7. Liz says:

  pfiu…rascolire generala dupa o poza care sa o avantajeze mai ales ca voi sunteti pregatiti de complimente… promit, o gasesc o public…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 3 =