You’re my cover, my shelter…

I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
I’m your truth, telling lies
I’m your reasoned alibis
I’m inside, open your eyes
I’m you

                                                                             (foto)

Sunt dimineţi ce-mi dau dorinţe clare şi în amănunt. Azi mi-am dorit să lenevesc pe o verandă ce dă la mare. Şi casa să miroasă a tine, plină de zgomote ce îmi permit să mi te imaginez cotrobăind diverse locuri. Hamace inodate şi tăvi vechi de inox pentru căni mari pline de cafea, şaluri împletite, groase şi colorate şi privirea ta de bună dimineaţa. Tuşeşti încet şi-ai pielea de găina de la frigul răsăritului.
 
 Am chef să repetăm al nostru ritual de dezmeticire din somn când eu îţi pipăi ochii, buzele, urechile, îmi trec mâinile prin părul lung şi-mi îngrop faţa în el, bărbia, nasul, gâtul… şi mă opresc când îmi şopteşti: Bună dimineaţa… sunt aici, lângă tine!
 
 Din cauza imaginilor din capul meu azi când mă uit la tine văd tu, privirea, te iubesc-ul, veranda, casa, şalul, cafeaua, hamacul şi marea .


Asculta mai multe audio Muzica

5 comments on “You’re my cover, my shelter…

 1. IfeelSoDifferent says:

  Imi lipsesc enorm ritualurile de dezmeticire din diminetile cu nori si ploaie. Obisnuiesc sa-i imbrac camasa si sa ma plimb prin camera in picioarele goale.

 2. Pisică movică says:

  Postul ăsta e și despre starea de zilele astea a pisicii movici.
  Care, bineînțeles, iară s-a îndrăgostit până în vârful urechilor.
  Așa că visează la niște zori treziți într-o mansardă la Cluj și un concert la care să-și scuture pletele tot acolo. Și la un domn care știe să facă o zi frumoasă în cel mai plictisitor oraș din România.

 3. Pisică movică says:

  Și da, eu numai lizucii mă știu a mărturisi.

 4. Liz says:

  Ifeelsodiff, asa arata cel mai bine o femeie… dimineata, dupa o noapte de dragoste, intr-o camasa care nu e a ei si cu picioarele goale…
  Pisica, pisica… vreau pisica pisica cu toti barbatii ei, cu mansarde, Clujuri si concerte… Cat despre indragosteala vreau amanunte, poze, nume, adresa, numar de telefon…

 5. Pisică movică says:

  Cât despre amănunte, poze, nume, adresă, număr de telefon, mă poți accesa pe interneturi când ai timp și chef de poveștile mele. Știi că eu am o plăcere deosebită de a ți le povesti (le poți întrezări, până atunci, în postarea cu roua alteregoa mea)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + 19 =