You float like a feather in a beautiful world

 
(foto
După o zi cu soare, frig şi stări încordate ce şi-au bătut joc de rezistenţa mea psihică a venit o zi gri şi caldă cu ploaie frumoasă şi lumină bizară. Am dormit adânc şi am visat în culori. Îmi beau cafeaua fierbinte în faţa unui geam imens. Privesc în stradă unde plouă cald şi ud. Chiar dacă plouă pe zăpadă, gheaţă sau iarbă verde, chiar dacă plouă încet şi-amestecat cu fulgi, sau torenţial de primăvară sau răcoros de vară lumina e aceeaşi. Lumina zilelor de ploaie e pansament pentru sufletul meu. O lipesc etanş cu abur de cafea dulce şi mângâi liniştitor cu zgomot de pisică ce toarce.
 
 Mi-am lipit spatele de un calorifer cu ulei şi mi-am întins picioarele pe scaunul din faţa mea. Un cot îl sprijin leneş pe birou şi degetele se joacă cu o linguriţă lipicioasă de la cafea. Privesc trotuarul ud şi rarele umbrele. O baltă clipoceşte, un câine ud bea însetat.
 
 Ai ochii mai frumoşi când plouă. Şi buzele mai roşii. Şi glasul mai cald. Şi privirea mai verde.  Când plouă.


Asculta mai multe audio Muzica

4 comments on “You float like a feather in a beautiful world

 1. Cati says:

  are şi ploaia farmecul ei,nu-i aşa?

 2. Liz says:

  Intotdeauna…
  Azi a topit gheata, a saturat un catel insetat, m-a linistit pe mine…

 3. mifo says:

  Dilema dimineata …cobor din maxi intru jumate in zapada, dilema cum ies, dar cum merg? deci pana in scoala am mers ridicand picioarele cu mana sau mainile, deci am ajuns ud, mi-am stropit colegi scuturand paru :X deci azi a fost o zi cu zapada calda si buna (am pus dita mai bulgarele in capu colegului de banca (in clasa ) :> ) deci ziua de azi mi-a placut si tocmai am facut postarea care trebuia sa fie la mine pe blog la tine la comentarii ……

  In fine MI-a placut postarea si mai asteptam :P >:D<

 4. Man vs Woman says:

  super melodiaaaa!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × one =