You will always be my biggest ‘what if’

Daytime sleepiness. Cafea tare fără efect. Nu înţelegi pentru că nu ai cum. Cu fiecare pas îmi dai dreptate. Înainte sau înapoi. Discuţii grele afectate şi întrerupte. Brief microsleeps cannot be avoided. Pline de vise colorate şi dintre cele mai satisfăcătoare. 
 Sleep deprivation makes me no fun at all. 
  
 When one looks back at one’s life, it is easy to mark the turning points. It is not always so easy to know them when they arrive; but this one, I dare say I knew well enough. It had been a long time in coming, and in some part of me, I had accepted it. Even so, it was another thing when it happened. 
  
 Prea multă engleză. Dar cărţile bune in limba asta-s scrise. Nu toate, evident. Vin roşu. Ceai cu portocale şi cea mai plăcută durere. Cartofi noi, salată verde şi planuri. Urme pe piele, coate şi genunchi. Urme pe gât, pe spate şi pe fese. Urme în suflet, ochi şi respiraţie. Not so easily bruised. 
  
 Eu m-am oprit şi tu zici că e ok aşa. Recunoşti că doar temporar. Nu-i grabă-n gest. E grabă în schimbarea perspectivei. Soluţia mea era forever. A ta e temporară. A mea n-a mers, spui. A ta e mult mai dureroasă, spun. 
  
 E timpul să accept cine şi cum sunt, ce şi cum vreau. Done. Now what? Powerfull state of freakyness. Just made it up. 
  
 De ce? Uite, am să-ţi spun de ce… because, in the end, the love you take is equal to the love you make. 
  

This entry was posted in Coffee.

7 comments on “You will always be my biggest ‘what if’

 1. iri says:

  ce-mi place cand dau de oameni care amesteca romana si engleza la fel de mult ca mine:))
  frumos blog. spor in continuare

 2. Anonymous says:

  engleza nu cred ca stii asa cum pretinzi, din mai multe puncte de vedere. de ce crezi ca oamenii trebuie sa aiba o impresie falsa despre tine? sau vrei sa spui ca nu scrii pentru asta? atunci de ce? nu ai bani pentru un caiet pe care sa-l citesti numai tu? ipocrizia are multe fete… si narcisismul!

 3. Liz says:

  Iri, multumesc. Scriu rar tare in engleza… de cele mai multe ori sunt citate din carti… frazele mele ale mele sunt cele romanesti.
  Anonim, chiar stiu cat pretind, adica nu foarte multa. Nici n-am pretins altceva dar nu pot sa-ti contrazic eu cosmarurile tale si grija pentru viata mea! Intrebarea n-are sens, e stupida tare de tot. Si motivul minunat. Daca imi cumperi tu caiete promit sa scriu doar pentru mine! Lol. Asta e cel mai stupid comentariu anonim primit. Pana acum, anonimii, incercau mai mult… dar iata ca anonimul de data asta n-a putut mai mult de-atat. Nici anonimii nu mai sunt ce-au fost.

 4. DARABAN Mihai Romică says:

  Eu zic ca chiar ar trebui sa ne cerem scuze astia care am indraznit sa ne "etalam" pe blogosenii…
  Domunu anonimu…io sunt si narcisist si ipocrit si mai am si unul din nume asemanator cu al unei femei…

  PS.Te rog Liz activeaza optiunea de moderare a comentariilor si cand o dau in laturi…taie-le tu tati ca eu nu pot sa ma abtiu…

 5. Liz says:

  DRM, nu-mi place moderarea… e spamul activat si e deajuns… si-apoi de ce sa ii feresc eu pe astia mai putin inzestrati de penibilul publicului?? sa-si asume ridicolul de vreme ce au comentat. Daca aveau ceva de spus in particular, gaseau un mail de-al meu sa-mi spuna…

 6. DARABAN Mihai Romică says:

  Stii foarte bine ca si eu ma irit la "lb engleza" dar nu-mi pot permite sa intru "in spatiul" cuiva si sa-l "trag de atentie" ca foloseste nu stiu ce libaj de comunicare. Asta chiar m-a nervozat cu comentariul lui.Ia sa pui sa scrii in ASCII de acum mai fata.

  PS. Iritarea mea consta in faptul ca atunci cand port o conversatie cu cineva (fie ea si pe net)pretind sa fiu respectat asa cu respect. Adica:Nu ne dam cu limbile pe spate cata vreme suntem vorbitori de aceeasi limba…doar daca nu ne incingem la un erotic ceva.

 7. Liz says:

  DMR, stiu prea bine cum te iriti si tu la limbi straine (na!) si aseara chiar m-am jucat cu ascii dar nu mi-o iesit nimic. Poza n-o vrut si pace.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − fourteen =