All these words I don’t just say

So close, no matter how far… Couldn’t be much more from the heart… Forever trusting who we are and nothing else matters …
 M-a apucat o groază teribilă de viitor. De plan în sine. De lipsa planului. Nu mai am răbdare să ascult aberaţii şi să văd oameni buni împiedicându-se de nuanţe. Sau oameni proşti proclamându-şi puterea.  

 Recunosc şi mulţumesc pentru sprijin şi energie dar puterea de a mă salvă ţi-am dat-o eu. Pentru că pot. Lăsându-mi toată greutatea pe tine nu fac decât să mă pregătesc să mă desprind de tot. Simţi şi ignori. Dacă ştiu să fiu, să iubesc, să exist lângă tine înseamnă că ştiu şi să mă desprind calm şi fără regrete. Şi am început să o fac de demult.  
  
 Aseară mi-am terminat puterea de a argumenta. Aseară mi s-au terminat cuvintele ce-mi alcătuiesc principiile. Aseară am adormit vorbind la telefon. Şi nu mai vreau să vorbesc la telefon. Îmi e deajuns că toţi oamenii dragi mie sunt departe, foarte departe. Nu vreau să te ştiu departe, nici temporar. Întoarce-te în noaptea asta acasă. La mine. Eu nu pot exista într-un noi la distanţă. O prietenie o lungeşti pe chat, pe webcam, într-o vacanţă sau doar cu gândul că celălalt e fericit. Şi asta ştiu şi pot să fac cu dăruire.  O dragoste îţi moare luând cu ea tot ce-ai în interior. Nu există relaţie la distanţă. Mă iubeşti atunci eşti aici, te iubesc, atunci sunt acolo. Nu aştept şi nu rabd. Pentru că nici timpul nu face asta.  
   
 Nu e un ultimatum şi nici o condiţie. Nu e o despărţire sau un adio. E o stare. Şi e tot ce noi împărţim.  
  
 Aseară o femeie frumoasă vroia să-mi plângă în braţe. Aseară o femeie frumoasă te-a urât pentru că ştie că eu când plâng o fac în braţele tale. 
  
 De azi am să răspund “Nu ştiu…” la tot. Iar la “Ce ai?” am să răspund ‘nimic’.  
 Never opened myself this way  

Metalica – Nothing Else Matters
 
 Asculta  mai multe  audio   diverse

One comment on “All these words I don’t just say

  1. Evergreen says:

    Melodia mea preferată de la ei. Și da, relațiile la distanță nu funcționează, nu cred nici eu asta.

    Teîmbrățișeztaretare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − five =