Despre cea mai frumoasa femeie din lume

Într-o zi am auzit de ea şi am urât-o până în măduva oaselor. Mi-a dat un tremur cretin şi nu mă recunoşteam. În noaptea aia i-am citit fiecare reacţie în fiecare rând şi fiecare pas înapoi în dorinţa de a-l face înainte. În acea prima noapte m-am temut. A doua noapte a zâmbit doar presupus. Şi pentru mine. Frisoane reci. Nici urmă de invidie. Oricum uitasem cine-am fost c-o noapte-n urmă. Am plâns pentru ea într-un bar aglomerat şi gălăgios. A treia noapte i-am trimis cele mai tremurate sms-uri, cele mai stupide gânduri şi i-am purtat cea mai mare grijă. M-a suportat, primit, cerut. Înainte să mă trezesc am visat cel mai verde vis posibil. În a patra noapte nu i-am zis nimic dar nu mi-am desprins ochii de pe ea. M-am ruşinat şi îndrăgostit. De câteva milioane de ori. Mi-am terminat cuvintele. E prea frumoasă. Evident că în a cincea noapte am pierdut-o.
E doar o poveste. Am citit-o undeva. Se numea Despre singura femeie perfectă. I-am schimbat numele ca cea la care m-am gândit să nu îşi dea seama că e despre ea. Oricum nu mai contează. Începe a şasea noapte şi în a şasea noapte  nu se întâmplă nimic frumos niciodată, în nici o poveste.

9 comments on “Despre cea mai frumoasa femeie din lume

 1. Un trup says:

  Femeia…femeile frumoase aluneca usor afara din patul nostru dupa ce le privim. E ca si cum trupul adormit ar simti privirea care o vegheaza si ar hotari sa fuga.

 2. Liz says:

  De ce, ma, de ce??!

 3. Anonymous says:

  Liz (asa te numesti sau asa iti spui tu?), ti-am citit cate ceva… Esti cam deplasata in majoritatea postarilor. Iti place sa-ti traiesti sentimentele la vedere, pe strada mare? De ce? De obicei, persoanele cu o minima educatie sunt mai retinute. Tu? Tu nu ai o persoana apropiata sufletului tau care sa te iubeasca si sa te aprecieze? De ce ai nevoie de "Gazeta de perete"?

 4. Liz says:

  Anonim, daca ma citeai stiai daca e numele meu sau "asa imi spun eu" si cu o minima educatie se stie si realizeaza ca viata nu se traieste pe un blog.Cine crede sau insinueaza are lacune mari in a realiza ce-nseamna mediul online. Si tot cu o minima de educatie se semneaza o parere. Si, da, sunt deplasata. Si da, poate de singuratate aberez. Esti liber sa ma ocolesti. Succes.

 5. Un trup says:

  Nu pot sa rad. Jalnic. Daca urmeaza o replica in care acest "jalnic" mi se va intoarce, raspunsul meu de pe acuma este "Da, e asa cum spui tu, sa traiesti,anonim hermafrodit m/f !".

 6. septimia says:

  lasa-i, ba. gen :))

  traim unde vrem la urma urmei.

  cum vrem la urma urmei.

  cu cine vrem la urma urmei.

  s-apoi ce-miplac astia cu "A" ca scuipa p-aci cu venin si 90% sigura ca te cunoaste, da-i cam lipseste curajul.

 7. Narci says:

  Sunt pline lumile (reala, virtuala si toate celelate lumi) de moftangii si de maxima educatiune proclamata.
  Poporal se povesteste ca atunci cand strugurii is deasupra ta, unde nu prea ii poti ajunge, te-apuci si le faci reclama ca is acri.
  Minima ta educatiune iti permite sa comentezi, maxima educatiune ti-ar impune sa respecti, fiindca in niciun fel nu-ti incalca mataluta drepturile si libertatile cetatenesti Liz si blogul ei.
  Fii cetatean in secolul XXI tovarsele/tovarasica! Maximizea-ti educatiunea si civilizatiunea!

 8. Liz says:

  Eu va multumesc pentru ca imi luati apararea… dar nici macar nu merita atata consum de energie… sunt oameni care nu stiu sa iubeasca si nu inteleg nici macar textele scrise din dragoste… sunt oameni care au vieti plictisitoare si incearca sa se implice in altele, cred.. eh. vorba septimiei, e ok… ba.
  Narci, comentariul tau a fost peste puterea de intelegere a unor astfel de oameni, mult prea frumos spus si argumentat, eu iti multumesc pentru el… e de ajuns sa stim noi cine suntem … nu sa inteleaga chiar toata lumea… :)

 9. Alexandra Bohan says:

  Superb! Mi-a plăcut la nebunie!
  Felicitări!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − six =