Alphonsine, Manilla, Mulgoba, Gandaria, Kuini sau Sandersha?

    Mango, iederă, mahon şi fistic. Mă pregătesc de-o incantaţie dorită. Aleg ingrediente pentru cea mai bună poţiune magică. 
  
    There are several people în this world that I find completely lovable and you are all of them.  
  
   Măceşe, să nu uităm de măceşe. Boluri imense, transparente şi decor natural de tei. Castane. Nelipsitele castane. Un glob pisat pentru că nu există magic without glitter. E pentru melancolie şi copilărie. Un parc imens cu magnolii în floare, aprilie şi mai din calendar, nutella şi o lingură imensă, neapărat un tei bătrân, clătitele cu nume sofisticate precum gustul, un strop de suc de roşii la cutie, o cariocă verde crud, două medalioane şi-un inel. Mai multă magie de-atât nu există.  
   Toate pentru un strop in plus de sinceritate. 


  

10 comments on “Alphonsine, Manilla, Mulgoba, Gandaria, Kuini sau Sandersha?

 1. DARABAN Mihai Romică says:

  Ce misto…parca e scris de mine textul asta. Aaaa, nu, nu … ci ma inervezi cu englezoiaca ta, di nu mai pot…hmmm…da i blogosenia ta si nu am ce sa zic.
  Chiar sunt curios ce efect are potiunea rezultata… erotic ceva??? a,a?

 2. Liz says:

  DMR, :) clar erotic… mango este fructul dragostei… :)

 3. septimia says:

  o lingura MARE la nutella aia :D

 4. Laurian says:

  Am citit blogul dumitale.
  Esti o femeie care o sa imbatraneasca singura si trista
  Pacat

 5. Liz says:

  Laurian, mare dreptate ai. De ce pacat?

 6. Serj says:

  Haters gonna hate.

 7. Lord D'If says:

  @Laurian

  Poate ca da sau poate ca nu. Noi cei care o cunoastem o pretuim si o iubim asa cum e ea. E ea ! Iar eu unul ma simt onorat sa ma numar printre prietenii ei.

 8. Liz says:

  Lord D'If, oarecum n-o fost magulitor comentariul ta… pe sistemul: e o fata batrana si trista dar noi o iubim… :) :) glumesc. Multumesc. Tu ma cunosti si poti sa cerni articolele postate… sau poate ai alta sclipire si alt unghi si intelegi ce vreau sa scriu, multa lume nu… Eu ma amuz cu invidiosii si mi-as dori sa aiba ei in viata lor intensitatea vietii mele… si ei si-ar dori… :) haters gonna hate. I'm just trolling for them.

 9. Septimia says:

  Na Liz, ca te-a mirosit figura asta de om :))) lasa ca te-oi chema un ceai, sa-ti prezint pisicile mele si-apoi om sta pe veranda si om plange cu gandul la tineretea noastra :)))

 10. Liz says:

  Septimia, doar tu, din toata lumea asta, ma intelegi cat sunt de singura si trista… si ce viata anosta duc… ah… sa ne plangem de mila, zic. In clubul ala de femei batrane si triste unde-i afisat la intrare pretul pe 'sexul fain'… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen + 3 =