Are you alright?

Lucinda Williams – Are You Alright?
Asculta mai multe audio Muzica »

Scriu postul ăsta când deja ştiu răspunsul… dar dispoziţia muzicală dată de melodie a rămas aceeaşi…
A început o nouă săptămână în care mă voi avânta în activităţile mele obişnuite şi-apoi mă voi retrage paşnic spre casă dorindu-mi cald, muzică şi bine.
A trecut o săptămâna ciudată şi un weekend clandestin pentru mine… free hugs day a fost weird, ziua unui bun prieten fulfilling, 15 minute de blogl fantastice (sunteţi frumoşi oameni buni!! Rrimuna e sclipitoare şi când râde şi când e asaltată de Răzvan, Dina spices the place up, for me, Cristi şi Alice au zâmbetele făcute unul pentru celălalt, Cip dă aer proaspăt, lui Claudel trebuie să-i mulţumesc că a venit pentru mine, Cornelia parcă vine cu tot cu pom pentru că lângă ea e pace, linişte şi frumos, lumea nouă era interesantă şi ultimul intenţionat dar nu cel din urmă, Alex care mi-a strâns mâna între ale sale palme atât cât trebuie şi a zâmbit mai inocent decât trebuie), aniversarea surorii mele la Cafe Journal (ştiu că nu se mai numeşte aşa dar oricum părinţii mei tot Mioriţa îi spun aşa că…) colorată de long drinks like Blue Lagoon şi Campari Orange, cel din urmă premiindu-mă cu o agendă mică şi roşie … exact ce îmi doream… şi excapadele au continuat cu o duminică lungă cu Feeling Minnesota şi-un club de biliard întunecat dar luminat de zâmbet binefăcător ce m-a adăpostit până la oră 1. Iată, probabil de ce nu m-am regăsit încă… doza de canapea/linişte/pătură pufoasă trebuie mărită!

9 comments on “Are you alright?

 1. Claudel says:

  tura asta ai scapat, data viitoare te leg de scaun :))))) n-am apucat decat juma’ de hug si 3 cuvinte la plecare :X tre’ sa-mi fac rezervare ? sa-mi zici ca sa stiu c data viitoare sa vin cu un cronometru si sa-mi numar bine cuvintele :|

 2. rrimuna says:

  vai, mulţumesc :))

 3. alexandru petras says:

  merci mult de piesa … chiar merge la starea pe care o am acum …

 4. Liz says:

  claudel, toti m-au amenintat… data urmatoare promit solemn ca voi sta de la inceput pana la sfarsit…
  rrimuna, cu placere…
  alex, mi-e greu sa mi te imaginez in starea care o da piesa asta dar … e bine de stiut ca te-am atins cumva… cu placere…

 5. rrimuna says:

  acum am ascultat şi melodia şi nu merge după o cană de cafea (vreau agitaţieee). o fi frumoasă pentru când n-oi mai fi ca un titirez :))

 6. Liz says:

  rrimuna, zambet pentru tine, titirezule! Nici pe tine, dupa doar cateva minute in prezenta ta, nu mi te-as putea imagina in starea asta muzicala… Dati pe-afara de energie!

 7. rrimuna says:

  …şi, fi-r-ar a naibii, toţi profită de asta (fă şi de-aia, şi de-aia, şi de-aia…). sigur. pentru că pot. da’ şi când n-oi mai putea… :))

 8. Liz says:

  Hi hi! Cand nu vei mai putea… cineva o sa-ti cante… Are you alright? :)

 9. Monkey-Claudiu says:

  dc nu mai imi mai comentezi scrierile… inainte knd intram ma astepam sa fi printre comentatori… parca nu m-ai mai citi….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 7 =