Audio Secrecy

Îmi pregătesc vacanţa cu doar imaginea ta în cap. Respir aer prea mentolat şi-n loc de cafea caldă, dimineaţă am băut teraflu. N-am voce şi nici nu-mi trebuie.  
 De ce să-ncerci să devii cineva pe care crezi că el l-ar vrea?! Dacă tot te transformi, de ce nu-ncerci să devii cineva pe care oricine l-ar dori… nu doar el… Eu aşa aş face… 
 De ce să îi arăţi că suferi încă? Mai bine îi aminteşti că l-ai iubit mult… şi-ai trecut mai departe…  
 De ce păstrăm în noi reproşuri să le-aruncăm cu prima ocazie, să bufnească la prima revedere când putem aduna amintiri frumoase şi-un mulţumesc că ai existat. Calm, mândru şi nedureros. 
 Ce e cu încrâncenarea asta bizară?   
 Hai să iubim curat, senin şi câteodată nebun şi bolnav. Să iubim, să muşcăm, sărutăm, zgâriem, ţipam, alintăm, îmbrăţişăm şi strângem. Să nu reproşăm, arătăm cu degetul, certăm, acuzăm, părăsim, jucăm şi rănim. Zic şi eu, aşa.  

Pana atunci Audio Secrecy. Stone Sour.

This entry was posted in Coffee.

6 comments on “Audio Secrecy

 1. Iulia Mihai says:

  Vezi tu, Liz, te abtii, te abtii, pana rabufnesti, si iar ii arati ca suferi:)

 2. Liz says:

  Ne abtinem, suferim, rabufnim, plangem, uram, inselam, suntem inselati … cand iubim?

 3. Mihai Likar says:

  De ce păstrăm în noi reproşuri să le-aruncăm cu prima ocazie?…pentru ca ne iubim pe noi prea mult cateodata

 4. Liz says:

  Da.. suntem egoisti…
  Dragostea e atat de frumoasa… de ce insistam sa o stricam cu limite si ingradiri, cu gelozii si certuri… whatever… eu iubesc frumos de fiecare data… si nu-s geloasa si nu-s rea daca ma tii la un nivel constat de fericire fara limite sau ingradiri… :) si nu-s nici posesiva-n afirmatii si exteriorizari ci doar in mine si in tine/el/ea…(cred) unde-mi semnez eu numele adanc… :)

 5. bianca andra ilea says:

  din nefericire nu putem iubi toti asa ca tine….viata ar fi mult mai frumoasa si mai simpla daca am fi mai detasati….adevarat…dar cine poate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen + 8 =