Happenstance

 the best lyrics are the ones that give you goosebumps or make you cry in public or help you realize the answers. __

Colind oraşul de două zile-ncoace fără maşină, în sfârşit. Mă plimb cu muzică-n urechi şi gluga hanoracului pe cap. Zâmbesc şi fac cu mâna. Lumea se minunează când mă vede. Tuşesc uşor, strănut şi-mi este bine. Primesc colete de la Cluj, mailuri semnate-n nume colectiv şi două gânduri bune pe un offline de multe zile. Întâmplător am unghii navy blue. Pisica neagră are degete albe, zâmbetul tău e absent, cafeaua rece şi femeia frumoasă oarecum tristă. În ciuda tuturor sunt bine. Aştept ceva care să mă zguduie, să-mi scuture gândurile şi să-mi dea stare de blank. Şi-apoi să scrie-n mine ce i-o tuna să scrie. Cerneala neagră pe umărul meu drept ia forma unui dreamcatcher iar tatuajul de pe încheietura mâinii am să va spun altădată ce-nseamnă..

8 comments on “Happenstance

 1. S says:

  ce imagine :)…

 2. Liz says:

  S, te referi la poza postului sau la imaginea desprinsa din cuvinte? :)

 3. Mihai Likar says:

  mereu mi sa parut fascinant sa mergi prin oras cu muzica in urechi,acasa ascult destul de putin muzica dar pe strada e mirific…in toata agitatia aceea tu esti in lumea ta si parca lumea danseaza pe melodia pe care tu o asculti

 4. Liz says:

  Mihai, adevarat… mie imi lipsea.. cu masina ajung prea repede, n-am timp de muzica… dar mergand pe jos e altceva, si da, lumea danseaza pe melodia pe care tu o asculti…

 5. Iulia Mihai says:

  Astept sa aflu povestea tatuajului :)

 6. Liz says:

  Iulia, e frumoasa tare povestea tatuajelor… cel de pe-ncheietura mainii are forma unei stampile cu numele meu… Liz… :)si cel de pe umar un dreamcatcher.

 7. Site Brasov says:

  Doriti ca blogul dumneavoastra sa arate altfel? Doriti sa nu mai pierdeti datele de pe blog fara a le mai putea recupera, vreti sa treceti la un domeniu la comanda si sa aveti mai multi cititori sau vreti sa faceti bani din reclama?
  Echipa Site Brasov va poate oferi toate acestea cu preturi incepand de la 99 RON.

  E-mail: site_brasov@yahoo.com

 8. Flo says:

  Cand eram mai mica, vroiam la incheietura mainii stangi un tatuaj-stampila-de-club “Luna Amara Live”, cum mi-o pus mie odata pe-ncheietura Razvan. Razvan e tobosaru’ si de el imi place cel mai si cel mai mult. Acuma mi-as pune un logo Rammstein. Incheietura stanga e pentru muzici, am hotarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 3 =