Brunettes make better psychos

According to my Pinterest boards I should be some kind of old crazy cat lady, boho witch, coffee slut, who loves crochet and knitting, likes tattoos, have alcoholic friends and her salary comes in yarn balls.
Oh, wait… :|
Come on!! My friends are not alcoholics!! Just to be clear.


Clișeele alea că nu-ți dai seama cu adevărat cât de important e un om în viața ta decât după o pauză temporară (în cazuri fericite) sau definitivă (în cele mai nefericite) a prezenței lor în viața ta, sunt realități repetate excesiv. Normal că-s adevărate.
După două zile de mailuri am început din nou să visez în culori, să gândesc clar și să dorm odihnitor. Am început să zâmbesc din nou.
Am o mie de planuri, și nu mă poate opri nimic să umplu două genți cu îmbrățișări strânse și să plec spre Cluj la sfârșitul lunii. Chiar doar pentru adunat castane și mâncat clătite. Nimic altceva și-i destul.

Număr din 8 în 8 și respir doar aer de 7 jumătate, dimineața. Cafea fierbinte în pahar de plastic, spumă de lapte și plimbare matinală prin parcul cu pini. Doamna care îmi servește cafeaua în fiecare dimineață încearcă să mă înduplece cu o prăjiturică de 1 leu. Am față de cookie monster pentru că insistă de prea mult timp. O spune ca și cum știe sigur că e exact ceea ce-mi doresc. Mnu.

I knit so I don’t kill people… soooo… nevermind the witch, beware of the cats!

3 comments on “Brunettes make better psychos

  1. septimmia says:

    Sa nu-ndraznesti sa nu dai un semn cand ai ajuns :D

  2. septimmia says:

    Free hugs :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − four =