Create what you wish existed

Am vegetat un weekend întreg, am dormit și băut ceai, am mângâiat pisici și înnodat flori. Am început săptămâna cu ochii în ceață de la prea mult somn și soare. Mna, nu-i rău!
În weekendul următor sunt iarăși multe în plan.

Sâmbătă și duminică e Târgul Urban Handmade în Bankers unde o să mă găsiți cu o cafea în mână, Capone în brațe (motanul rezident din Bankers) și zâmbind sinistru celor ce-mi vizitaza standul cu dreamcatchere și brățări.
Sâmbătă seara merg la un concert ținut de o formație tribut AC/DC în Daily.
Duminică la ora 14, tot în Bankers unde eu oricum sunt, avem masă rezervată să o umplem cu teancuri de cărți la SCHIMB DE CĂRȚI Galați, ediția de primăvară.

Ca să știți unde mă găsiți pentru autografe.

—-
Undeva pe parcurs ceva s-a schimbat. Nu știu exact ce dar am constatat că nu-mi pot face planuri cu oamenii ce-mi populează spațiul intim (câțiva metri în jurul persoanei mele). Nu concert, nu disco night, nu nimica. Vreau la mare de 1 mai. Sau la munte. Am prea multe zile libere că să le pierd în Galați. Dar n-am cu cine… Pe motiv de lipsă de bani, de lipsă zile libere, de lipsă chef sau tragere de inimă, toți îmi ridică în sictir din umeri la entuziasmul cu care îmi prezint planurile ca apoi să mă scoată vinovată pe zilele de distracție în plus față de ei. :( I need new friends.
—-

Diseară, o să pipăi cât se poate de enervant și clișeu tatuajele Dinei, o să o strâng în brațe și o să-i dau un pahar de vin roșu. După care o să o otrăvesc. Cu pisici.

—-

Ce-ar fi să plec la țară pe malul Putnei, la poalele Magurei?

This entry was posted in Coffee.

3 comments on “Create what you wish existed

 1. Ana says:

  Ştii planul (vis de fapt!) ăla cu Sighişoara!? S-a dus de râpă din acelaşi motiv. Că “n-ai cu cine”. Aş exclama entuziast că merg eu, oriunde! Doar că n-am idee ce zile libere voi avea. Încă.

  • Liz says:

   Ia afla ce zile libere ai si hai la Sighisoara doua zile de 1 mai. Sa indeplinim mai multe dorinte deodata! :D Promit sa nu fumez si sa mananc doar vegetarian. No joke.

   • Ana says:

    Lizu, nu ştiu cum să-ţi zic… da’ dacă mergem la Sighişoara n-ai decât să şi tragi pe nas! :D Promit să fac vorbele pentru măcar încă o zi liberă şi apoi facem planuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six − two =