Early morning swim in the sea

Șampon, balsam, gel de duș, mască de picioare, ulei de corp, detergent, un mileu, bețișoare de urechi, scobitori, tratament fortificare unghii, vasul yena, pix, ulei. restul la ea.
ea: de luat urgent: zahăr, sare, axion spumant, masca de față, exfoliant, 2 oje plus set french manicure, balsam cuticule, intimate și un bibelou mic pentru feng shui.

E modul nostru de a aștepta să treacă zilele până respirăm mare. E modul nostru de a face bagaje, în lipsă de bagaje. E modul nostru de a ne juca nerăbdătoare, știind că vineri noapte ne luăm costumul de baie pe noi, un cort și-un rocker și plecăm 3 zile pe nisip, cu unghii ne-french, părul aspru de soare și sare, fața roșie și uscată, hainele mirosind a ulei de plajă și noi încă energice de la nesul fără zahăr. Și fără sare. Și fără nes, că nu-i pe nicio listă. Pe listă îs doar dragostea, soarele, nisipul, valurile, berea rece, peștișorii sărați și planuri cizi precum inimioare în nisip, poze la răsărit, dormit cu picioarele afară din cort și alergat zăvoii prin tufișuri.

Marea poți să o vezi și dacă nu mai ai zile de concediu. Și dacă nu ai bani. Și dacă ai avut și printr-o eroare de soft bancar ți-au dispărut (!). Și dacă stai la distanță de 30 ore de mare. Și dacă n-ai cort.

A vacation is a countdown, T minus your life and counting, time to drag your tongue across the sugar cube, and hope you get a taste.

This entry was posted in frappe.

7 comments on “Early morning swim in the sea

 1. Dana says:

  concediu placut.

 2. cami says:

  listă – făcută
  cort – găsit
  chef – din plin
  cizi – maxim
  week-end – de venit

 3. docica says:

  eu sunt tare norocoasa… tare de tot. acum cateva zile plangeam ca n-am cu cine merge la mare si ca bani as avea, dar abia la mijlocul lui august…si eu nu mai am rabdare. si zi de zi mi-era ciuda si dor. iar azi am aflat ca plec 18 zile la Slanic prahova. De luni. Si banii ii pot da cand vreau (adica la mijlocul lui august). si-o sa fie si apa sarata si salina si munte. Si apoi, poate dupa 20 august o sa fie si vreo trei zile de mare. Eu cred ca Dumnezeu ma iubeste mult.
  Sa ai zile frumoase, Liz! Si soare din plin si apa calda. si nisip si muzica si oja. Neaparat oja. Eu deja mi-am luat doua culori proaspete!

 4. Dana says:

  bine sa ne aduci niste cuvinte cu nisip si apa sarata :-)

 5. septimmia says:

  Me going too :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × two =