Gândul ăsta s-a uscat şi-a căzut

Mă plângeam zilele trecute că nu mi-am luat destulă toamnă şi deja vreau şi simt iarna. Nu m-am săturat de frunze, foşnete şi galben. Aseară mi-am luat singurătatea-n braţe şi-am poposit în primul parc din cale. E parcul ce-mi vesteşte mie primăvara şi-acum îl bântuiam încercând să mă-ncarc de alt anotimp de frică să nu treacă şi să rămân cu gândul. Cu muzică-n urechi, mănuşi ciudate fără degete şi o aşteptare strânsă-ntr-o eşarfă lungă am colindat un parc pustiu cu felinare chioare şi pisici zburlite.

 Toamna asta este de fapt despre vin roşu şi glume cretine-n Friends, despre cât de frumoasă e privirea ta când ţi-e frig şi cum ştii tu să-mi complimentezi cearcănele, despre ciocolată caldă-n mansardă la Geenie şi snuggle tradus gugulugu.
 E noiembrie. E timpul pentru IBG. De toamnă.


November Rain
Asculta mai multe audio Muzica

8 comments on “Gândul ăsta s-a uscat şi-a căzut

 1. evergreen says:

  Ah, november rain si vin rosu. Ca bine zici :)

 2. Iulian says:

  Oh, da. Good old Guns'N'Roses November Rain…

 3. lungimedeunda says:

  Şi tu eşti din trupa celor care iubesc toamna? :-< of, încep să pierd teren…

 4. Liz says:

  ldu, e mai mult o inclinatie de a vedea partea buna in fiecare anotimp… o chestie mai hippie happy… dar au fost zile cand am urat toamna asta, no doubt!

 5. aproapealb says:

  Mi-ai transmis o atmosfera f frumoasa . :) Si poza e pe masura!

 6. nervidematase says:

  atat de mult m-am indragostit de toamna asta incat am vrut sa devin parte din ea.nu am putut.si atunci am inceput sa-i copiez miscarile,mladierile,pasii.ii port culorile.si fiecare pas pe care il fac e ca si dansul frunzei de toamna catre caldaram…

 7. Liz says:

  nervidematase, ceva te-a facut sa o iubesti… sa vrei sa te confunzi cu ea… de obicei doar ea. singura, toamna nu face decat sa ne aminteasca timpul si sa ne zgribuleasca de frig… dar in combinatie cu o senzatie data de altceva/cineva, toamna e fantastica…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven + three =