Gânduri razna.

 Mi-e poftă de hotdog. Există în Galaţi un loc unde se poate mânca hotdog?
 Nu înţeleg cum la un event Metallica în Scena Cafe să vină doar 8 oameni. Eu şi 7 băieţi cu părul relativ lung. Un event la care s-au proiectat concerte Metallica, s-a băut tequila din partea casei şi bere din partea lui Blizz. Cum să vin doar eu cu 7 băieţi?? Doar 8 oameni din oraşul ăsta ar participa la un event Metallica? Exact atâţia au participat. Încă 8 n-au avut cum să ajungă şi alţi 8 nu ştiau de event. Clar.
 Îmi doresc o maşină de cusut, o braţară pentru gleznă şi un inel pentru picior, şlapi şi să mă bronzez. Toate de ziua mea. 
 Mi-a fost azi frig şi vânt. Frig şi vânt bun cum îţi este de obicei dimineaţa la răsărit pe malul mării. Frig şi vânt bun.
 M-am gândit la toate maşinile pe care le-am condus. O să scriu într-o zi despre ele. M-am gândit la toate pisicile pe care le-am crescut. Despre ele am scris. 
 Brăţări negre şi cercei din cerculeţe. Pentru târg.

This entry was posted in Coffee.

7 comments on “Gânduri razna.

 1. Evergreen says:

  Ah, asa as merge si eu la Metallica :) Sa le primesti pe toate de ziua ta

 2. Liz says:

  Sarumana, Evergreen… Ti-ar fi placut cu mine aseara… erau canapele moi, liber, aer, muzica buna si oameni prietenosi…

 3. Richie says:

  Liz eu chiar n-am stiut de eveniment.. Nu-s mare fan metallist, dar pentru niste vizionari si tequilla gratis ma deplasam ;)

 4. Delilah says:

  mie imi place cafeaua, ador nodurile si metallica si…iar am dad de tine asa, de unde de sus…nu stiu de hotdogul din galatin,dar poate o sa te caut cu un hotdog de la cluj cand dau prin galati :P

 5. dani si maia says:

  Lizule m-am gandit la tine azi! Pupici.

 6. Dinu says:

  am avut dreptate, de sorin e scris articolul despre magdalena dănăilă, îmi place când am dreptate. să-l iertăm, deci, fiindcă e elogios.

  desigur că fărălegătură.

 7. Flo says:

  La Buzau nu stiu daca se tineau evenimente Metallica. La Buzau, in barul unde s-ar fi tinut evenimente Metallica oricum nu-ncapeau mai mult de 30 de oameni. Da’ cred, uneori, ca tocmai sentimentul asta de nisa ne-a facut puternici si frumosi. Daca n-ai scris inca despre masini te rog eu sa scrii, m-ar bucura pana peste cap postarea asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − seven =