How can I be lost if I’ve got nowhere to go?

A venit septembrie şi toată lumea a scris un post despre toamnă cum toată lumea scrie un post despre lună plină sau despre o ploaie aşteptată. Şi eu conştiincioasă le citesc. Pentru că îmi place să citesc bloguri. Ce toamnă frumoasă descrie Delaskela. Scrie asortat paharului meu de lapte cald sorbit încet în faţa blogului său seară de seară.

Sunt un om bun. Pur şi simplu ştiu. “Cine spune că nu eşti?!!” m-a întrebat strângându-mă în braţe. “Mulţi…” Chiar sunt mulţi. Dacă-i întrebi de ce, nu ştiu un motiv concret să îţi răspundă. Pur şi simplu nu-s om bun. C-aşa vor ei. Dar eu ştiu că mi-s. Nu i-am rănit niciodată, nu am jignit pe nimeni şi-apoi dacă greşesc ştiu să îmi cer iertare. Devin rea sau dură doar apărându-mă pe mine sau persoane importante. Sunt fidelă prieteniilor şi nu trădez pentru nimic în lume pe nimeni. Vorbesc frumos şi nu înjur. Vreau binele oricui, necondiţionat. Sunt sinceră şi influenţabilă prea în faţa unui zâmbet frumos. Sunt o optimistă din fire şi îmi place să iubesc. Îmi plac pisicile mici şi alintate (se pune ca motiv?) Ador să fac cadouri şi să primesc. Am prieteni apropiaţi de-o viaţă lângă mine. Există prieteni şi oameni care mă iubesc mult şi consecvent, deeeci?!
Asta e un fel de autoconvingere, cred, când îmi iau prea multe impulsuri negative din stânga şi din dreapta. Funcţionează. Ea mă laudă, mie îmi creşte inima şi mă laud cu lauda ei. După ce m-am lăudat singură. Cred că nu-s aşa de bun om, after all…


Ozzy Ozbourne – Dreamer
Asculta mai multe audio Muzica

10 comments on “How can I be lost if I’ve got nowhere to go?

 1. ILANA says:

  na că eu n-am scris. de ce să „scuip” pe blog frustrările că a venit toamna și e frig și abia aștept să cadă frunzele și să plouă și să fie romantic?

  N-ar sens, nu-i așa, ce zic eu aici?
  Știiu, dar mie îmi place toamna, că după ea vine iarna, apoi primăvara, și vara și vine iar toamnă frumos colorată și tot așa :D

  și să știi și tu, autosugestia funcționează de minune la mine :)

 2. Jul says:

  Daca n-ai fi un om bun, cum iti explici faptul ca ajuti, crezi si iubesti oamenii din jurul tau fara a cere nimic in schimb si cum iti explici faptul ca te iubeste atat de multa lume inapoi?

 3. Delaskela says:

  multumesc; e frumos aici la tine, e linistitor

 4. ramses says:

  sunt frumusel… sunt frumusel… de autoconvingerea cui vorbeai…? … eu sunt o persoana rea pentru ca asa vreau eu :D

 5. Liz says:

  Ilana, stiu ca functioneaza… mi-am perfectionat tot felul de terapii functionale pentru diversele prapastii emotionale…:)
  Jul, copila nebuna si frumoasa! Cateodata ma simt ca un copil dornic de joaca care se duce zambind la un alt copil si tot ce primeste este o jucarie in cap!
  Delaskela, cu mare placere te complimentez la fel cum cu mare placere te citesc… merci frumos!
  Ramses, autoconvingerea mea! Daca 100 de oameni iti zic ca esti bun, te gandesti de doua ori inainte sa afirmi cum ai afirmat tu… si-atunci intervine autogonvingerea ta…

 6. Lord D'If says:

  …………
  ne intra usor in suflete si minti
  aduce dor de zilele uitate
  intr-un jurnal ce poarta inca rugaminti
  ramas acum doar pagini demodate

  aduce amintiri din seara in care
  eu ma jucam in parul drag
  ce mirosea frumos a resemnare
  si a parfum de lemn de fag

  Hai vino,vino dulce toamna
  adu-mi cu tine amagiri
  si lasa-n urma rasarituri
  caci astazi vreau doar asfintiri

  usor, fara sa ma chinui exact cum ai spus;)

  esti un om bun,eu o stiu.

 7. septimia says:

  de-as fi macar un sfert din ce esti tu…

 8. Liz says:

  Nu te subestima, Septimia… am sa-ti refuz complimentul asta… nu te subestima. Tu pentru tine trebuie sa te stii tare si buna. Regrete si rautati avem toti mazgalite intr-o agenda de purtari rele dar in final senzatia ce-o raspandim in jur sa dea zambet calm trebuie… ca sa fim oameni buni… pariu ca si tu esti un om bun exact atat de mult cat sunt si eu!

 9. Anonymous says:

  What do you guys think about the upcoming 2012?

  Planet X Nibiru, if really exists and approaching, can be a big threat to the earth and its people.
  Michel de Nostredame predicted some kind of huge space collision that will occur around year 2000.
  Will the comet or asteroid really fall in the aegean sea (Greece) and huge tsunami will hit the mount Olympus (2917 metres high).
  If he is right and mayans as well, it looks like the end of the world is really close.

  I think something is going on alrdy… so many earthquakes in the last year, h1n1,irak….

  What do you guys think? Should we worry?

 10. Flo says:

  Nu stiu cand te-am laudat, ca n-ai binevoit sa pui link pentru postare, ai pus pentru tot blogul, dar sunt convinsa ca te-am laudat fara legatura cu plangerile tale. Asta chiar trebuia sa te convinga ca esti un om bun, ca doar eu ma pricep, la dracu’.

  Esti un om bun. Si cald. Si mandru. Si vesel, uneori. Dar frumos, da, in esenta.

  Ma uimeste constant de cat timp ne citim si acum cat timp ne-am intalnit. Dar absolut constant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + 16 =