Jurnal

   Sâmbătă. Un bărbat elegant şi serios mă poate convinge să îl însoţesc la o petrecere dăruindu-mi punguliţe de căpşune. Un alt bărbat frumos şi cu barbă mă poate convinge să dansez prea multe dansuri cu el. Un altul şi mai frumos şi cu părul mai lung decât al meu îmi poate face cu ochiul când nimeni nu se uită şi mă poate face să aplaud modul unic în care dansează. Şi ultimul bărbat fascinant şi de menţionat din a mea companie, în acea seară, e cel ce mi-a suportat cel mai mult privirile şi cu al cărui zâmbet m-am îmbătat şi mă îmbat destul de des. M-am simţit mândră că-i cunosc şi iubesc. M-am simţit mândră că mă.
   Aşa a fost petrecerea de sâmbătă seară. Pisica movică ar trebui să fie mândră de mine având în vedere că eram movică de la lacul de unghii, bluziţa decoltată, cupele sutienului ce-şi lăsau margini la vedere din timp în timp şi şalul lung şi pufos.
   Şi-apoi aş putea să-i povestesc Dinei că spre dimineaţă aveam buclele încurcate, dresurile rupte, ciupici în picioare şi braţară de aţă la mână. Cred că m-ar fi plăcut.
   Ce ţi-ar face dimineaţa de luni suportabilă la birou? De exemplu faptul că ţi-au răsărit găleţi cu flori în tot biroul? Sau buchetul imens de lăcrămioare de pe birou în care nu te poţi abţine să nu-ţi îngropi faţa din minut în minut? Florile mele preferate.
   Marţi plouă dar miroase a crini. Şi cafeaua se bea cu lapte condensat, binenţeles.

This entry was posted in Coffee.

8 comments on “Jurnal

 1. keltoighost says:

  Nu ai zis nimic e muzica ascultată… presupunând că nu te doare capul… :)

 2. Liz says:

  superba muzica… deci, tot respectul pentru nenea dj cu parul alb care a stiut sa ne faca sa dansam pe Billie Jean, Bingo Boys si Mc Hammer, ne-a respectat cererile in cor gen Margineanu, bui bui si Life is Life si ne-a facut sa innebunim dansand rock'n roll music!

 3. Jul says:

  Marti e zi de sarbatoare!

 4. Dina says:

  Uite mă cum mi-a scris mie Lizuca. Mă simt onorată.
  Eu aseară aveam părul încurcat și răvășit și mergeam pe jos la 1 noaptea prin Bucureștiul plouat. La mână port o brățară împletită de el dintr-o pănușă de porumb, o sfoară și un capăt de panglică roșie. Mai aveam un zâmbet mare pe față de la un concert Negură la care m-am lipit de scenă și mi-am fluturat pletele privindu-i în ochi.
  Asta după un weekend care s-a soldat cu un pat lipsit de integritatea-i caracteristică, un buchet enorm de lalele roșii și niște zori albăstrui îmbrățișați.
  Mi-e dor de tine. Trebuie să stăm la povești.

 5. Pisică movică says:

  Ai fost o pisică movică, ce drăguuț.
  Și eu am azi unghii movici și dresuri asemenea. Mi-aș colora o șuviță movică.

 6. Dina says:

  Dina mai are un tricou mare cu Shining pe care nu vrea să-l spele și niște poze imposibil de frumoase pe marginea unui lac bucureștean. Iii ce mi-i dor.

 7. Liz says:

  Jul, am un post-it lipit de monitorul de la munca pe care scrie La multi ani noua, Liz! si e cu ceva inimioare la punctul i-ului din Liz … ma uit fix la el… Un an! Cine-ar fi crezut?!
  Dina, trebuie… repede… sa-ti prind sclipirea de indragostita din ochi acum cand e maxima. Esti asa frumoasa cand iubesti…
  Pisica pisica, am fost movica movica si m-am gandit la tine toata seara…

 8. Flo says:

  Sunt intr-o eterna mirare in fata acestor vieti minunate care s-au desfasurat prin spatele meu. Si-ale mele. Lacramioare, flori, preferinte adica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × three =