Migrenisme

 Răscolesc în fundul şifonierului şi pe rafturile de sus. Învârt migrene cu un beţişor de plastic într-un pahar de unică folosinţă. Aseară a fost despre cafeaua şi pisicii din titlul postului trecut. Pe-atunci încă nu ştiam. Infing cale într-un suport de burete verde şi ud. Nu-mi imaginam că voi face asta vreodată. Idei plictisitoare şi chef de nimeni altcineva. Voi savura un aulin dulceag pe fundul unei ceşcuţe. Bolnav şi anormal eu nu pot iubi în lipsa ta. Nu mai ştiu să iubesc altfel. Întoarce-te. Stai jos. Scutură zăpada şi pune sacoul pe margine fotoliului. Lărgeşte cravata şi deschide doi nasturi din gulerul cămăşii. Zâmbeşte-mi şi fă-mi un ceai fierbinte. Vindecă-mă. Azi gândul meu te caută printre canistre de măceşe, cubuleţe de lapte condensat, căni de ceai instant şi grepuri mari şi dulci. 
 La mine miroase a lavandă şi pisici. Se-aude apa clipocind în acvariu şi rock calm pe fundal. E lumină slabă şi difuză de la lampadarele de hârtie. Eu mut căni de cafea fierbinte de pe masa de sticlă pe biroul calculatorului. Port acelaşi tricou decolorat şi rupt cu Nirvana şi-aceiaşi colanţi negri comozi. 

This entry was posted in Coffee.

8 comments on “Migrenisme

 1. Kaos Moon says:

  rock calm – pe asta n-am mai auzit-o; colantii da, ma fac curios :)

 2. Liz says:

  ba ai auzit si ascultat rock calm… Colantii mei nu ti-ar placea… Da' un aulin as imparti cu tine…

 3. Kaos Moon says:

  nu, eu nu ascult rock calm – ala e pop

  ok, ii dam jos…

  risc sa spun ca si eu l-as imparti cu tine, dar nu stiu ce-i ala :)

 4. Liz says:

  Nu ma, ala e rock calm… de la o balada rock la pop e distanta… mica, dar e… si mie Rome de exemplu imi suna a rock calm…
  Aulinul e un analgezic pentru migrenele mele puternice si colantii raman.

 5. Anonymous says:

  Rome nu e deloc rock calm, pentru că nu e rock

 6. Liz says:

  anonim, eu asta subliniam, paradoxul personal: culmea, mie Rome imi suna a rock calm…. Asa spuneam… E o chestiune de gusturi sau perceptie nu de definitii wiki … N-am cultura teoretica muzicala… Pare rau… Doar practica… O sa-mi sune a rock in continuare… Calm… :)

 7. Jo says:

  Buna seara!
  V-ar interesa un exchange de link?
  Daca doriti ma puteti trece cu
  nume:Nameless
  adresa:http://nameless-1830.blogspot.com
  Astept datele dvs cat mai curand.

 8. Liz says:

  dark folk…?! hai maaa…. rock calm…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 5 =