My slow blink it’s a peace sign

Migrenele de toamnă te fac să vrei să stai doar în interioare calde și mirosind a ceai.
Scriu mult, mă pregătesc de târgul Handmade de Halloween de la sfârșit de săptămână, fac voodoo dolls și dreamcatchere, mă uit la Gilmore Girls la ultimele episoade și port midnight blue pe unghii.
Zombie mood. Îmi place liniște în casă. Îmi place să-mi aud pisica torcând, îmi place cald, pomelo și semințe prăjite în ceaun. Și știu că multora le sună bine frazele și îmi complimenteaza scrisul sau unii viața. Oricine poate umple tava de cuptor cu-o sută de castane mici, foc mediu și din când în când rotite. Neapărat crestate crude pentru-a fi cojite. Și se mănâncă toamna la un film și-un vin. Oricine poate cumpăra dovleac, ciopli, aprinde și-admira. Oricine poate îndesa lavandă în săculeți colorați de bumbac, cusuți la mână. Oricine poate simți toamna exact cum e ea. În liniște deplină sau în râset vesel și discuții târzii în fața platourilor golite de pe masă. Neapărat cu principii enunțate serios, amintiri povestite haios și inepții scornite pe moment. True story!
Depresii, un prieten, ceai cald și-o mâță neagră nu-s chiar așa de greu de găsit. Și îi un mod frumos de încheiat octombrie.

Mi-e dor de Geenie și de-o vară în Cafe Anglais.

Aici citiți articolul cu care am luat locul 2 la etapa a treia a concursului Blogwars. Sunt încă între finaliști. Sper încă 5 etape (eliminatorii cumva) măcar cât anul trecut. Vă mulțumesc.

Târgul de handmade va fi lent în atmosferă și spectaculos în expoziție. Galați, Club Zodiar, sâmbătă și duminică. Eu o să beau cafea și ceai continuu două zile acolo lângă tot ce inseamna Lizknot. V-aștept.

Citiți-o pe Madelin. Are postări în care inspiră, postări în care împărtășește, dă visare sau culturalizează omu’. În aceasta, ține un curs frumos și documentat despre ce este blogul și cu ce se mănâncă el.

Azi am înregistrat un document cu numărul 1025/25.10. Am zâmbit. Și mi-am dat seama că de-a lungul timpului am dat de multe astfel de coincidențe și m-am întors să le citesc. Am căutat din curiozitate și înregistrarea 666 și mă gândeam că nici nu am băgat de seamă numărul. M-am amuzat că părea că pixul nu vroia să scrie rândul ăla. Hmm. Câte alte mărunte n-am observat de-a lungul timpului?

Inspirațional de azi e Garfield via Manon.

7 comments on “My slow blink it’s a peace sign

 1. mab says:

  Cafe e la fel de Anglais si iarna :)

 2. mab says:

  tort merengueee(!!!)
  n-ai mila!

  • Liz says:

   Eu? Eu n-am mila?? Nu al tau program bizar ce iti permite tort merengue doar dimineata in somn sau la ora 2(ora doi a se pronunta ‘gresit’ in aceasta exacta propozitie) in loc de pranz? Mno… dupa miez de noapte orice tort merengue se transforma-n vis odihnitor pentru mine.
   Tu esti un tort merengue. Prea rar si exagerat de bun. Mna, asta-i sa n-ai mila!

   • mab says:

    Programul meu… am sa caut atent formularul de demisie.
    Mi-ai dat idei pentru Halloween.Si nici eu nu voi avea mila!

 3. Madelin says:

  Liz-ule, multumex pentru pomenire si cuvinte imbarbatoare! :)

  • Liz says:

   Madelin, eu multumesc pentru atat de multe alte dati cand te-am citit si te-ai lipit de suflet. Si-mi vine sa te recomand la fiecare postare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 13 =