Simple woman

  (foto)

Mi-e un frig vesel azi. Îmi miroase a iarnă rece şi parfumată. A vanilie şi turtă dulce. A 6 dimineaţa pe străduţe intime şi printre baruri cu aburi de cafea dulce şi scaune înalte. Îmi miroase a Viena. Pentru că Viena mi-o amintesc cel mai bine înainte de zorii zilei cum am cunoscut-o prima oară.
 Azi am voie să mă visez din nou acolo. Cu tine. Şi mi-e uşor să-mi amintesc iarna trecută când m-ai ameninţat frumos şi moale că laşi Dorian Grey-ul neterminat şi neintimidati de zăpadă o să fugim, tu cu mine oriunde… poate Viena, mi-ai răspuns…
 Ce joacă şi ce râsete. Miraţi că lumea nu ne priveşte suspect ne minunam de clădiri la fel cum ne minunam unul de altul când îmi încălzeai nasul rece de obrazul tău cald. Şi liniile de tramvai ce mi se păreau înguste. Şi ce fel tresăream când îţi auzeam engleza perfectă. Şi domnul acela ciudat ce ne-a primit în barul cald din piaţa pietruită, prea devreme că să deschidă dar înduplecat de veselia noastră. Cât de natural poţi comanda o cafea pentru mine şi un capucino pentru tine nedesprinzandu-ţi nici o clipă ochii de zâmbetul meu tâmp. Şi cum aveai o manie să îmi aranjezi fularul în jurul gâtului exact când încercam să îţi arăt ce m-a uimit în noi şi noi peisaje vieneze descoperite.
 Te păstrez râzând şi strângându-mă în braţe pe-o bancă rece, într-un parc pustiu şi superb la prima lumina a zorilor. Şi ştiu că mă păstrezi spunându-ţi te iubesc cu zahăr pudră pe buze şi cu o clătită aromată în mână. Visul a adăugat plimbarea cu trăsura, magazinul de ţesături indiene deschis şi suvenirul cu clădirea primăriei şi fulgi de zăpadă nespart. Amintirea păstrează dragostea mea veselă pentru tine oriunde… şi pe străzile Vienei, la 6 dimineaţa.


Stone Sour – Simple Woman
Asculta mai multe audio Muzica

This entry was posted in Coffee.

6 comments on “Simple woman

 1. undoo says:

  si care credeam ca doar eu stau sa scriu la ora asta :))

 2. Liz says:

  Ah, Andu, nu-mi aminti de clipul de la tine cu Draw with me… ca aproape m-a facut sa plang…

 3. 5zambete says:

  daca iti da atatea sentimente magice, atatea amintiri vesele, inseamna ca il meriti, pentru ca sigur esti mai frumoasa cu el. si el te merita, pentru ca sufletul lui Liz stie sa aleaga pe cine sa iubeasca. si da tot ce are, doar cui merita.

  aveti grija de voi! >:D<

 4. Monkey-Claudiu says:

  mi-ai facut pofta de turta dulce

 5. Liz says:

  Si mie mi-e pofta de turta dulce…

 6. delaskela says:

  am tresarit, citind, asa cum tresari in fata a ceva neasteptat si frumos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 5 =