Stare mahmura de weekend


O zi în care simbolurile m-au tăbărât şi toate cuvintele şi imaginile şi chipurile ce mi se învârt în minte sau chiar prin faţa ochilor au două sau mai multe sensuri şi asta mă doboară un pic… e prea mare vârtejul de sentimente pentru starea aparentă a lucrurilor… şi toamna-nseamna că îşi intră în drepturi… Am adunat azi multe şi frumoase simboluri de descifrat: cireşe (roşii şi frumoase-atârnă-acum pe un rucsac); îngheţată topită; Împărăţia Lizului (trademark Dina – fantastic); LizCave like Batcave în numele unei mansarde; … le luaţi ca şi simbol pe cele trei puncte; şi un pahar de vin cu picior; harley; puky; I dunno; flufy things; brăţări din noduri; art-office; baloane cu heliu; elefanţi; roz; turcoaz; pesmet cubuleţe; zori (de zi); blink (like zbatere de gene); recunoştinţă şi/sau dor (senzaţii).
Pentru că tu.
“Ascult muzica ce-o merit şi mă merită” (îmi aparţine fraza şi mă bucur că mi-a ieşit)
Am citit o poezie despre un joc erotic(metaforic) ce mi-a plăcut enorm.
Ginul băut cu sweeps de mandarine e mai bun.
Mi-e dor de-o după-amiază racoroasă şi-un pic întunecată, de două căni de cafea caldă şi poate o gogoaşă cu ciocolată… pudrată, de-o sticlă de vin în caz de pofte (neapărat roşu), de-un film greu şi luminos, de un parfum discret în casă, de-o mână întinsă peste-a mea… mi-e dor de ce n-am avut vreodată…
Mi-e echilibru deci mi-e bine.
Mulţumesc.

6 comments on “Stare mahmura de weekend

 1. Dina says:

  Şi tot aşteptam să scrii post nou. Eu iar mă simt răsfăţată de tine. Dar mă bucur că o poezie de-a mea a bucurat pe cineva.
  Stare de bine dată de toate simbolurile alăturate. Dacă ar putea alunga şi răceala ar fi perfect.

 2. Oana Anca says:

  Ti-e toamna si ti-e bine! Hmmm…Mie mi-e margarete si mi-e bine :) Let is be!

 3. Monkey-Claudiu says:

  e cel mai frumos post pe care l-am citit pana acum scris de cineva… mi-a dat o stare de fericire, aceeasi fericire cand o aud vorbind pe Lizuka, ca atunci cand ii vad ochii. Iti multumesc.

 4. Liz says:

  A venit o toamna gri la mine-aici… noroc ca sunteti voi mai calzi…
  Claudiu, cu placere… bucura-te de a ta dragoste cat de mult poti (si de-a mea tiza – daca ai invatat ce inseamna…:))

 5. Monkey-Claudiu says:

  persoana care poarta acelasi nume cu alta, considerata in raport cu aceasta: omonim ( DEX ) :P mersi dar si tu trebuie sa faci la fel

 6. Claudel says:

  si balansul dintre gand si realitate cand defapt este echilibru?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × five =