The Universe is under no obligation to make sense

… and this year made no sense at all.

Zâmbim fericiți din poze cu filtru și ne dăm check in din gară, aeroport sau o stație de benzină de pe autostradă. Plecăm în vacanță sau ne întoarcem acasă la familie. E perioada sărbătorilor și parcă anul ăsta ne-am agățat cu disperare de veselia promisă de revederea familiei, împodobirea bradului sau o călătorie.
2015 a fost un an oarecum mișto și-ar fi rămas în amintirile noastre ca un an fain dacă nu ar fi avut un preț atât de mare. Și încă așteptăm să ningă peste tot sângele vărsat peste tot în lume. Sper din tot sufletul că vom rămâne cu ideea că viața e a dracu’ de nesigură și fragilă și trebuie să trăim acum, fără așteptări și delăsare, fără amânări sau frici.
Anul meu a fost plin de depărtări. M-am îndepărtat de prieteni sau ei de mine. Am scris foarte puțin și am citit puțin dar am lucrat mult și Lizknot a crescut frumos. A fost un an plin de vizite și concerte, a fost anul cu cele mai multe (faine) cadouri primite și cele mai multe animale găzduite. A fost un an cu multe împliniri, un an comod și cald. Prea comod.
Sunt o optimistă și am și o încredere nemărginită în puterile mele deci sper întotdeauna în mai bine, mai mult, mai frumos. Vă las cu 5 doze de optimism în 5 urări formulate pe blog în anii trecuți. Sper să vă mângâie cuvintele. Sunt pentru voi.

Decembrie 2010
Pentru supravieţuitori…
Voi bea şampania de la miezul nopţii pentru supravieţuitori. Pentru cei pe care 2010 nu a reuşit să-i pună în genunchi. Pentru cei ce nu s-au lăsat doborâţi. Şi care încă au puterea să creadă în 2011.
La mulţi ani, vouă!

Decembrie 2011
Mie, 2011 mi-a arătat că se poate. Mi-a arătat că oameni frumoși există și iubirea se poate trăi în milioane de feluri reinventate. De la 2012 vreau doar atât cât merit și jumate din binele care îl doresc tuturor. Vreau să zâmbim somnoroși la prima cafea din anul ce vine și să ne gândim la puterea ce o avem să ne îndeplinim toate dorințele.
Vreau în 2012 să învățam să fim fericiți. Sau să ne amintim cum.
La mulți ani, oamenii mei! La mulți ani!
Decembrie 2012
Nu e un an pierdut dacă am avut cui să-i zic simţit din plin: te iubesc! Şi dacă m-am simţit iubită şi importantă în vieţile oamenilor din jurul meu. Asta vreau pentru 2013. Asta vă doresc pentru 2013.

Decembrie 2013
I wish all of you peace and so much love
Vă doresc pârtii cu zăpadă curată, cărucioare de market pline de sticle cu băuturi fine, carduri alimentate, mașini puternice, case calde, frigidere pline, fulare parfumate, tangouri la sentiment, numărătoare inversă plină de optimism, sărut fierbinte la 12 noaptea, îmbrățișări în grup, șampanii pe covor și neapărat un suflet în care să vă oglindiți perfect.

Decembrie 2014
Here’s to a brilliant New Year! *2015*
Trăiți frumos și iubiți sincer, creșteți oameni, pisici și neapărat (cel puțin) un câine, ajutați, dăruiți și jucați-vă, uitați încruntările și invidiile, prețuiți amintirile și iubirile trecute/prezente, aveți grijă de voi și bucurați-vă mult!
2014 over and out.

Acum. Aici. Decembrie 2015, Cluj, sub brad.
Vă doresc un an fără pierderi sau regrete, un an plin de decizii înțelepte, fapte bune și obiceiuri faine, corpuri sănătoase și inimi curate, somn odihnitor și petreceri awesome, joburi fără stres și salarii mari, case calde și cei dragi aproape, bloguri citite și afaceri profitabile, proiecte reușite și țeluri atinse! Și multă, multă dragoste! Întotdeauna dragoste!

2016 – I Like The Way This Is Going!

Pe deocamdată,

Liz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen + nine =