The unrequited dream

Mă chinui să lansez un blog. Şi încă unul. La apă. Ca să sune ca şi cum mă chinui să le înec. Mă relaxez numărând noduri colorate şi colecţionând priviri. Un bărbat frumos mi-a dăruit azi un strugure sărutându-mi degetul arătător. Omul ăsta e original în gesturi, declaraţii şi cadouri şi după patru luni dar sinceritatea lui azi a durut cu fiecare boabă albă strivită de cerul gurii mele şi refuzată de tine.
 Vreau linişte şi relaxare.
 Câteodată mă gândesc că îţi consum din energia ta cu ale mele toane şi plec în căutări nebune de oameni faini cu care să împart măcar o parte din gândurile cretine ce ţi le vărs necontenit. Şi nu găsesc. Dau numai peste tonţi şi toante. Şi-apoi aştept. Aştept o femeie frumoasă şi nebună. Alintată şi răutăcioasă. Care se plimbă în soarele asta cu părul nepieptanat şi cu rimelul întins. Care în dispoziţiile vesele şi agitate ascultă rock blând şi vechi şi în momentele moi şi adormite ascultă rock greu şi tare. Care râde vesel când se gâdilă, pleacă atunci când ar trebui să se certe, cântă când ar trebui să declare, dansează când ar trebui să ceară. Care adoră să i se joace în păr, să i se şoptească în ureche sau să primescă declaraţii clişeu. Care iubeşte pisicile, florile şi băile în spumă şi suportă consumul excesiv de cafea.


Asculta mai multe audio Muzica 

5 comments on “The unrequited dream

 1. Axl Teo says:

  Eu am asteptat ca si tine. Si am gasit una exact asa. Ca si tine.

 2. Camelia Bucur says:

  ai un premiu la mine pe blog:D

 3. Pisică movică says:

  Există astfel de femei? Ce fac ele, unde locuiesc?
  Mie mi-e dor de o femeie care știe să lenevească pe fotolii roșii, bând cafea din lighean. Care se miră de melodiile mele și totuși le suportă cu stoicism.

 4. Liz says:

  Pisica, pisica, movica movica… cineva care a citit postul si nu te cunoaste a zis ca m-am descris pe mine. Altcineva care a citit postul si te cunoaste a zis ca te-am descris pe tine. Eu doar am scris. Dar le-am dat si dreptate amandurora.

 5. Pisică movică says:

  Ești singura cunoscătoare a blogului pisică movică și ai ales să-l popularizezi. :)

  Femeia inexistentă. Care are elemente din amândouă și totuși nu e niciuna.

  Lizuca mea. Abia aștept să o hăguiesc. III

  Pisiiiicăăă … moviiicăăă…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty + eight =