Tryin’ to collect my love thoughts

I feel the same way as the rest of you. With my fingers, mostly.

Îmi vine să scriu scrisori lungi pe caiete studențești de matematică, să stau cu tine în umbra storurilor trase și să clipesc alintat, să fiu pudică și entuziasmată, să tremur și să-mi dea lacrimile de fericire. Dar nu mai pot. Tonul e constant și real, certitudinea de fericire vine mai sec ca altădată și pudoarea ne-a rămas lipită de limita încălcată cu mult prea mult timp în urmă.
Îmi vine să îți iau cadouri fără să știi, să nu mai întreb nimic ci doar să te respir și să-mi fie deajuns lenevitul înfășurată în același cearșaf cu tine. Dar nu mai pot. Te întreb dinainte ce ai nevoie, dacă nu mă asigur de plan și direcție nu am încredere că ne îndreptăm spre bun și bine și lenevitul a devenit prea fad.

Vreau înapoi liniștea cuibăritului în tine. Liniștea gândului. Siguranța.
Everything else is being taken care of.

Am să-ți cumpăr un cadou, am să-ți scriu o scrisoare de dragoste pe foaie de matematică, am să mă înfășor într-un cearșaf alb și-am să mă cuibăresc în tine. Și-am să tac.

I know that you believe you understand what you think I said, but I’€™m not sure you realize that what you heard is not what I meant.

Te iubesc.

2 comments on “Tryin’ to collect my love thoughts

  1. richie says:

    Left with no reply.

    Cineva ar trebui sa-ti ia un cadou. Si repede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 5 =