A cat cannot see directly under her nose

(tumblr)

 Migrene şi cafele târzii. Îmi umaresc pisica prin casă în pasul ei. Citesc în cadă în timp ce ea îşi atârnă coada în spumă. Ţi-o dau la telefon copilăreşte. O întreb diverse. Deocamdată oarecum retoric. 
  
 Dorul de tine are gust de dulceaţă de nuci verzi. Borcanul de dulceaţă de nuci verzi are gustul dorului de tine. Fac brăţări şi văd filme. 
  
 Piersici. Superglue, ochelari de vedere şi lămâi. 
 Azi, Adevărul de seară stătea frumos în cutia lui. Am avut intenţia să iau un exemplar şi m-am uitat speriată în jur; aveam senzaţia că o să fiu atacată de un grup de persoane vârstnice. Nu era nimeni în jur.  
 La bancă azi am aşteptat mult şi am privit prin geamul larg un pui de pisic ce moţăia la umbră. Mi s-a părut că am aşteptat prea mult dar domnul zâmbitor de la ghişeu în timp ce mi-a făcut tranzacţia mi-a urat distracţie plăcută la concert şi mi-a trecut supărarea pe aşteptare. 
 Dacă pisica mea ar avea blog, şi-ar spune Amira şi ar posta despre mine. 

9 comments on “A cat cannot see directly under her nose

 1. Iulia Mihai says:

  Nu că n-ar exista bloguri pe pisici… :)

  Ce concert? Ce concert?

 2. Iulia Mihai says:

  de… nu pe…

  aș șterge comentariul, dar… mi-e o lene pisiceascăăăăă….

 3. Liz says:

  :) pe sistemul I blog about my human. :) Rock the city

 4. Iulia Mihai says:

  Te invidiez că mai ai elanul. :) Ultimul concert văzut și auzit cu sufletul: Lacrimosa 2008, Sibiu. :)

 5. Liz says:

  Ma duc la rock the city pentru ca biletul costa mai putin decat cel de la Bon Jovi si sunt 3 zile de rock. Lacrimosa… am cunoscut si strans in brate o femeie ce asculta Lacrimosa, i-am dat cadou chiar un cd original in facultate… nu ascult dar stiu…
  Incerc sa bifez mai multe: Guns, Serj, System, Luna Amara, Iris, Compact… urmeaza Judas Priest, Prodigy, Whitesnake la Rock the city si Rome la Dark Bombastic Evening 3… vara plina :)

 6. Torden says:

  "Azi, Adevărul de seară stătea frumos în cutia lui"
  :)))))))))))))) Cum de s-a intamplat asta?

 7. laurentiu says:

  mi-a parut bine sa te vad azi (ma rog..ieri), in incercarea ta de a evada din maxi-taxi. :P asa am aflat si eu ca stai in ex-cartierul meu :D have fun la rock the city.

 8. Mihaela ( Catwoman) says:

  :) distracţie plăcută la concert :)

 9. Iasi says:

  Buna
  Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru ca as dori sa facem un schimb de linkuri – 3 way link exchange – in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://oraselulvesel2.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice).
  Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este negativ sau pozitiv. Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
  Va doresc o zi buna si tot ce va doriti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 4 =