A year from now I may wish I had started today

Nu mai știu ce să scriu sau nu mai știu să scriu. Locul 39 în calificări la blogwars. Pe blog la mine scriu rar. Pe pagina de lucru manual scriu și mai rar. Bine măcar că lucrez și pun poze. Măcar atât.
Tușesc încet și uscat și beau cele mai parfumate ceaiuri. Mi-e bine dar mi-e un bine superficial. Așa, degeaba.


Îmi trec o mulțime de idei prin cap, pe care le-aș împărtăși pe lizu.ro, găsesc o grămadă de lucruri pe net să vi le recomand, văd magazine pline de frumuseți pe etsy și breslo, aud povești, dau peste proiecte interesante și nu în ultimul rând, mi se întâmplă multe, și-n gând promit să vă scriu despre ele… și-apoi nu scriu. Nu încep. Nu nimic.


Pinterestul e boală curată.


Pisici, dreamcatchere, cafele, mandale, vrăjitoare, sugar skulls, day of the dead lady, dragoni, flori colorate și cuvinte. Următoarele tatuaje, desigur.


După 6 luni de cursuri conversaționale de germană și prea mult dor, știu prea puține cuvinte în germană și am cam multe kg. Ca urmare, la sfârșitul lui februarie încep cursul de franceză și de două săptămâni merg pe loc (cum zice Ina). Și am ajuns departe.

Stau încruntată lejer și îmi cam lipsește pasiunea. Fotoliul roșu din fața calculatorului s-a reparat singur. Și mi-am adus aminte cum l-am stricat. Încep să trăiesc ca o babă, din aducerile aminte. Herr gătește românește și bine, apoi mănâncă tot tot doar el și mie îmi cumpără colanți pentru sală și biberon dinala cu capac pentru apă. Cred că mă frustrează puțin fericirea asta perfectă și cuminte. Sau toate cuplurile când se întâlnesc slash îndrăgostesc își propun să cucerească lumea, mână în mână, apoi sfârșesc să sforăie confortabil în colțuri cuminți de apartamente luate în rate?! Hm.

“It had long since come to my attention that people of accomplishment rarely sat back and let things happen to them. They went out and happened to things.” ― Leonardo da Vinci

 

9 comments on “A year from now I may wish I had started today

 1. Daniel says:

  Pentru inimile noastre 39 inseamna 1 de fapt.

 2. Spuf says:

  Brace yourself. Frühling kommt.

 3. Iulia Kelt says:

  Inițial vroiam doar să citesc și-atât, dar nu pot să nu comentez și să nu-ți zic că-mi place: toate cuplurile când se întâlnesc slash îndrăgostesc își propun să cucerească lumea, mână în mână, apoi sfârșesc să sforăie confortabil în colțuri cuminți de apartamente luate în rate. :)

  Mi-ai amintit de bunicii mei: fund în fund și noapte bună. Acum îi separă o mâță mică pe numele ei Luna. :)

 4. Liz says:

  stiu ca toti ne dorim finalul ala cu tot cu pisic dar nu inainte de a incerca toate aventurile pamantului si cumva sfarsim prea repede si fara nici o aventura direct la fund in fund si noapte buna…
  rimeaza, nu?

 5. Tomata says:

  mai mult decat boala curata, Pinterestul e si boala molipsitoare si cronica :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + 14 =