Amalgam.

 

 Greu de urmărit. M-am întors calmă. Atât de calmă încât nu am puterea să mă agit să explic toate lucrurile pe care aş putea sau aş avea de explicat. Drept pentru care am să le înşir alandala. Munţii aveau zăpadă pe vârf iar acvariul meu nu e curăţat încă. Ruşine. La munte e ceaţă cât să te facă să dormi, soare cât să te facă să te zbenguiesti, ploaie cât să te răcoreşti şi linişte cât să te odihneşti. Acasă era un premiu de la Cami şi unul de la S, un articol scris de mine pe doipedoi.com despre “mulţumesc”, şi un blog pe nume Cute boys with cats ce trebuie interzis pentru că mi se pare foarte periculoasă această expunere de diapozitive cu genul ăsta de vecinătăţi. Extracuteness via Pisică movica
 Într-o singură zi am reuşit să adun la mine toate femeile pe care îmi doream să le văd. Am primit cercei unicat de la Ale, am avut ocazia să văd fusta Pisicii deteriorându-se rapid, pe Dina purtând dresuri rupte, cu mândrie, pe Simona organizând concursuri de mis Club Planet şi peste toate, magnoliile au înflorit!
 E primăvară şi oraşul e plin de oameni frumoşi care am senzaţia că-s din altă parte şi că-s doar în trecere pe la noi. 
 Împrejurările în care am realizat că peştii au activităţi peşteşti şi cozonacul se bureţeste în lapte nu pot fi reproduse în scris.

 Printre altele e frumos să faci brăţări pe un fotoliu moale, la etaj, în dreptul unui geam ce dă spre munte şi sub o scară ce duce în mansardă. Brăţările mele fotografiate frumos de Ale sau scanate mai puţin frumos de mine. Şi aici.  Feel free to choose one.

10 comments on “Amalgam.

 1. Pisică movică says:

  Pisica movică este mândră să poarte o brățară movică la mâna ei de pisică.
  Și i-a plăcut la tine, unde cozonacul burețit e overrated.

 2. Dina says:

  Și Dinei îi place brățara cu tricolor, cu care s-a mândrit la toți oamenii din tavernă.
  Cafeaua de azi e în cinstea ta.

 3. Pisică movică says:

  AA, și un blog care mie mi se pare mai ilegal decât cute boys with cats este acesta : http://fuckyeahbeards.tumblr.com/ pe care, de asemenea, am pus o poză în timpuri imemoriale.

 4. Liz says:

  Pisica movica va purta in curand cercei cu pisici movici dar ea nu stie… asa cum nici Dina nu stie ca va purta cercei tricolori … Vor afla intr-o imprejurare la fel de dubioasa la mine acasa.
  Pisica, pisica, deasemenea acest nou tumblr ar fi fost inventat de tine daca nu era deja inventat. Multumim pentru prezenta omului frumos cu barba in a mea grota.

 5. Dina says:

  Apropo, Lizucă, dacă nu ți-e cu supărare, ai putea schimba feedul de la Birtkenau cu acesta http://feeds.feedburner.com/Birtkenauca să se updateze și el, săracul?
  Te rog, mulțumesc, cu plăcere.

 6. dina says:

  fără ca.

 7. Liz says:

  Copy paste.. nici nu m-am uitat… desi ar fi sunat spatial … astronautic cumva…

 8. S says:

  frumoase , îmi plac :)
  …lucraţi şi cu piele întoarsă?

 9. dani says:

  :)
  Off Topic -Lizule cred ca primim un motan.

 10. Liz says:

  Primim! Cine? Vrem! Sa! Unde? Viu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × five =