Beautiful veins and bloodshot eyes


foto

Play.

Când optimismul meu ia şuturi, când încrederea în mine e răsturnată o dată şi încă o dată, când ghinioane îmi pun la încercare superstiţiozitatea şi faze urâte îmi pun la încercare capacitatea de a încasa lovituri iată că rezistenţa mea cade. Dispare. Şi se instaurează, ca la ele acasă, sentimente de modestie scârboasă, stări ample de nimic, convingeri că tind spre zero, glasul tremurat şi neconvingător şi neîncrederea în instincte proprii şi principii. Din ştiu ce fac pentru că eu mă transform în oare ce să fac că habar n-am şi mai apoi în sigur greşesc şi dacă fac şi dacă nu fac! Mă simt mică şi insgnifianta, mă simt goală şi singură, nefolositoare şi neputincioasă, mi-e frică şi plâng. De prea multe zile. Mansarda mi-o doream întunecată. Îmbrăţişările tale mai calde ca niciodată. Zâmbetul îndrăgostit îţi stă bine şi eu nu am putere să mă bucur. Trecutul îţi dă drumul. Liceul ăla e imens. M-am simţit clasa a opta nu adult pus pe fapte mari. Încă mă simt. Îmi vine să respir lamazze şi să nasc o încredere nou nouţă în mine.

This entry was posted in Coffee.

5 comments on “Beautiful veins and bloodshot eyes

 1. innuenda says:

  Ex-ce-lent!! Brava! Mi-a plăcut la nebunie!
  Foarte inspirată la ”stări ample de nimic” sau Lamazze pentru nașterea unei încrederi nou-nouțe! Hu, hu, hu…respirăm împreună? Am și eu nevoie de cursul ăsta!:)

 2. Liz says:

  Innu, am crezut ca zici de starea mea de spirit… eu ma alintam si-mi descriam sentimentul, stii, in cautarea egocentrica a compasiunii si imbarbatarilor gen hai ca poti, tu esti tare, bla bla… si citesc: excelent! sa plang nu alta! si-apoi mi-am revenit.. hu, hu, hu… :)

 3. ILANA says:

  1. Imaginea e delicioasă.
  2. trecutul nu-ți dă drumul. Nici amnezic să fii…

 4. Liz says:

  Ilana, delicios de dureroasa si da… stiu ca nu-ti da drumul… trecutul…

 5. Daianara says:

  Ce coincidenta, imaginea aleasa am vazut-o chiar azi, in alt context. Si cu alt context au venit o alta poveste si alte sentimente, de mai bine. :)
  But don’t worry, trece. Chiar daca si eu sunt intr-o stare similara de cateva luni, continui sa cred cu incapatanare ca pana la dead-line-ul ala fixat mental dar nu fizic totul va fi mai bine. Te salut. :)
  PS: Legat de partea de amnezie: “Eternal sunshine of the spotless mind” imi vine in minte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × five =