Despite all evidence to the contrary, I am not crazy

Mă concentrez din ce în ce mai greu. Mă pierd des și uit tot. Mă impresionează rar cineva și mă îndrăgostesc și mai rar. Mă scârbesc eu pe mine cu un aer superior și prea multă siguranță. Aiurea. Pe dinăuntru tremur îmbrăcată subțire, în ploaie rece.
Să ies la o distracție? Să nu ies?
Hm.
Am prea multă băutură, prea multe nuci și prea puțin timp.
Am prea multe țigări, nici o dorință să le fumez. Prea liniște în casă, pisici prea liniștite și filtrul acvariului prea zgomotos. Mă gândesc prea mult la ceva și-și pierde încet sensul.
Mi-e dor să sufăr din dragoste. Nu din resemnarea ai cretină când înțelegem sfârșitul și direcția. Ci din dragostea aia nebună, pasiunea, plânsul și gelozia stârnită. De împăcări fierbinți cu pupat pe pleoape umflate și obraji uzi. My human, veste rea am: am îmbătrânit. Vestea bună? Împreună.

Abia aștept Crăciunul. Mi-e groază de revelion. Deja trăiesc pentru ianuarie. Și mai.

Am de gând să vizitez/vizităm Singular Art Fest. Aida are trei lucrări expuse acolo. Și nu mi-ar strica o seară de plimbat prin București. Îmi admir biletele la Depeche Mode, venite acum 10 minute după ce în mail m-au anunțat că în maxim 21 zile se livrează.
I-am trimis cât să ajungă de câteva kg de boabe, Danielei Păun; mi-am dat seama că nu poate să hrănească pisicile și câinii salvați/castrati/ingrijiti de prin Galați, doar cu like-uri pe facebook.

Sâmbătă și duminică, pe 24 și 25 noiembrie, îmi iau brățările și dreamcatcherele și v-aștept la Ceainăria Casa Gustului din strada Bălcescu colț cu Arieșului, Galați, între 11:00 și 18:00. Intrarea liberă. Bem ceaiuri, vindem/cumpărăm handmade și zâmbim unul la altul. Târgul Handmade Urban.

Ascult/văd/cânt Compact Live in Garaj.


I can write anything… or not, as the case may be, which is not the case.

 

One comment on “Despite all evidence to the contrary, I am not crazy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + 16 =