Fără nici o legătură, cu foarte puţină importanţă şi aproape fără sens.

Am o sfoară legată la mână. Pe post de brăţară.
Habar nu am câţi ani fac luna asta. E vina ta! Bine, meritul!
Dacă aş cunoaşte o persoană frumoasă, ameţită, înnebunită după mersul pe role şi julitul genunchilor, care vorbeşte natural şi adorabil germana la telefon, învaţă să cânte la chitară şi îi stă minunat cu o chitară în braţe, care mi-ar aduce trufe de ciocolată de ziua copilului şi mi-ar pune Sprite rece ca gheaţa în mână într-o zi toridă, care are o mână de prieteni oricând dispuşi să o ajute necondiţionat şi care ştie să-mi zâmbească bizar şi unic mie, aş iubi-o cel mai foarte tare!
Am o stare de extenuare (de la căldură şi săptămâni pe drumuri, ştiu) şi îmi vine să zic: am nevoie de o vacanţă… iaar??
Unii oameni ştiu, alţii învaţă uşor, alţii nu sunt capabili nici să-nveţe. Sunt unii ce se prind pe final cam cum ar trebui. Sunt şi cei ce realizează brusc şi din momentul ăla se transformă. Doar pentru că au curajul să şi-o recunoască. Şi-apoi mai sunt şi cei ce nu au avut încă ocazia. Dar o aşteaptă şi o vor. Sau cei ce mint că ştiu să dea şi să primească. Că ştiu cum să iubească. Nu-s conştienţi că iubirea se vede în ochi şi răsuflare, în vene, puls şi gesturi din reflex. Păcat.
Să vii să-mi vindeci migrena c-un film şi un pahar cu gheaţă peste un şpriţ de vară cu vin alb!
Experimentez pentru prima oară în viaţă mea starea de faliment total. Cu zâmbetul pe buze. E greu să ai şi un leu de transport. Ce tare! Nu m-ar putea stresa nicicând perioade de lipsuri materiale. Nu mi-aş fi imaginat niciodată, totuşi, că poate fi chiar aşa… zâmbet dement şi sărac…
…aş ţine-o toată ziua-n braţe… şi eu…
Mă minunez cât de puţini ne înţeleg comunicarea aparte dintre suflete şi minţi. De acceptat nici vorba. Din toţi, chiar şi cei care ne-nţeleg nu ne acceptă decât parţial. Îmi pare rău că din invidie şi ştiu cât e de greu şi cât de norocos te poţi considera (e o vorbă cu Dumnezeu stă în poziţia lui Budda la mine în cap transformată din Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap) atunci când rezonezi perfect într-un om. Meritul meu e doar că te-am recunoscut de prima dată. Şi de o mie de ori pe repeat te-aş recunoaşte.
Am unghii inegale, date cu un lac de unghii dubios şi care neuscat a fost atins de diverse corpuri mici ce s-au integrat ciudat.
Săptămâna asta planificăm întâlnirea bloggerilor. Îmi cer scuze pentru întârziere. Revin cu detalii.

This entry was posted in Coffee.

9 comments on “Fără nici o legătură, cu foarte puţină importanţă şi aproape fără sens.

 1. rrimuna says:

  aia de la inceput e Jul. manca-o-ar mama.

 2. Liz says:

  O mama isi recunoaste copilul oriunde si oricum!!… e "glasul sangelui" amestecat cu "instinctul matern" … hihi…. normal ca e Jul!

 3. rrimuna says:

  într-adevăr. :))

 4. 5zambete says:

  scuza'ma ca sunt off topic, dar treb sa iti spun ca ma incanta noul look al blogului si faptul ca l'ai schimbat azi, pe 5 :D

 5. Liz says:

  :) ce legaturi gasesti tu mereu cu zambetele si numerele tale…
  imi place ideea…
  niciodata nu esti offtopic… tu esti de-aici… :) cu zambete cu tot si cu cinci binenteles…

 6. Jul says:

  Acea persoana se simte deja iubita cel mai foarte tare! Simte ca primeste mai mult decat merita si incearca sa nu mai sugrume pe nimeni in imbratisarile ei in semn de multumire. Jul se simte mai implinita si mai fericita decat oricine si asta e numai vina voastra!
  V-as strange in brate toata ziua!

  S-a terminat luna lui Jul. Incepe luna voastra. Abia astept!

 7. Liz says:

  Ai o saptamana sa te odihnesti si pregatesti sufleteste de emotii epuizante… la intoarcere o sa avem in plan numai nebunii… tine-te bine! luna asta trebuie sa fie cea mai foarte tare!

 8. 5zambete says:

  asta e cea mai importanta zi de 5 din an :) de'aia mi'a placut.
  multumesc ca ma primesti asa de calduros >:D<

 9. […] nici o legătură, cu foarte puţină importanţă şi aproape fără sens. Ziceam acum 3 ani cât de norocoși suntem câteodată când întâlnim unii oameni. Cu legătură, destul de important și cu ceva […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six − three =