Hush, little baby, don’t you cry…

Summer night mood. M-a alergat o migrenă pe la toate chioşcurile în căutarea unei cafele. M-a vindecat până la urmă o seară caldă, strada Domnească plină de tei şi companie frumoasă. Concert de Jazz în aer liber. Azi a funcţionat cumva. A subliniat dorul, a cerut zâmbet şi a răsunat .
Ea imi spune ca jazzul nu se-ascultă oricând; nici pe terasă ziua și nici cu alți zeci de oameni în scaune ordonate frumos în vreo piațetă. Jazzul se-ascultă singur, cu draperiile trase în asfințit. Pe Jazz se tace cu oameni de-ai tăi în fumul din vreun beci sub formă de pub. Pe Jazz mai funky se face și se desface, se dă târcoale, se ia inițiativă cu un zâmbet în colțul gurii și o privire nonșalantă. Pe Jazz se povestește de legiuni străine, se inventează revoluții și constelații și se pun să se bată între ele. Pe Jazz se fantazează. Pentru că. Jazz is not music.
Jazz is feeling.
Eu o cred. Sunt lucruri la care nu o contrazic. Din start are dreptate. Sunt lucruri la care nu ar trebui să mă contrazică pentru că din start am dreptate.
Unii oameni sunt fericiţi doar privind o poză şi-un zâmbet. O amintire ce vine cu senzaţii. Alţii când primesc declaraţii calde de vară. Eu aş fi fericită puţin doar ştiind că există oameni aşa.
Te iubesc orice ar fi. Oricum şi oricând. Indiferent de orice şi oriunde. Permanent şi fără măsură. Frumos şi sincer. Fierbinte sau calm, rece sau acid. Verde sau Albastră, Movica sau Neagră. Cu umerii lăsaţi sau ţopăind de fericire. Cu sau fără sutien, danteluţă sau tricou fără umeri. Cu tricou de turneu sau cu magnet pe frigider. Cu pisică sau cu mai multe pisici. Cu mailuri sau fără. Cu mine sau fără. Dansând sau stând pe scaun privindu-mă. Queer sau straight. Parfumată sau murdară şi obosită. Plânsă sau Toată un zâmbet. Cu blog sau Fără. Pe facebook-ul meu sau pe Al tău. La Rock the City sau la Bon Jovi. La tine în pat sau La mine în pat.

8 comments on “Hush, little baby, don’t you cry…

 1. dinu roman says:

  Strada Domneasca e terapie pura:)

 2. Liz says:

  Este! Uitasem. Aseara i-am simtit efectul. Ah, ce-am sa o mai folosesc de-acum! Strada Domneasca cu supradoza de tei.

 3. Liz says:

  Dinuuuu, what did you do? why?
  Nu inteleg.

 4. Torden says:

  … uite asa trec serile de genul… cred ca mi-ar fi placut sa fiu pe acolo, chiar daca nu aveam dispozitia potrivita, ciuleam urechile :)…

 5. Liz says:

  Torden, pe tine cu forta am sa te scot la un moment dat la bere, tei sau jazz. Stai prea ascuns. Brates?

 6. dinu roman says:

  Liz, m-am jucat la setari.
  "Supradoza cu tei", frumos si terapeutic.

 7. Iulia Mihai says:

  Uite că umeori mi-e ciudă că nu ajung pe Domnească decât atunci când mă forțez să ajung. :)

 8. Torden says:

  Brates? neah… daca vrei sa ma vezi plecand dupa cateva minute, du-ma intr-un loc unde canta Compact sau altii de genul :)

  Ne gasim noi, odata si odata :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − five =