If you can be misread, you will be.

Când îţi dai seama că eşti interpretat în sute de nuanţe nu dintre cele mai bune îţi vine să fugi sau să taci. Şi-apoi ar fi laşitate. Şi sacrificiul tău pentru ceva ce e mai aproape de minciună decât de adevăr. 
 — 
 E dificil să te descurci cu o pisică adolescentă. Războiul generaţiilor. Dublat evident de războiul speciilor. Clişeu. O cert prea des şi ea suferă că nu o înţeleg. 
 — 
 Sunt mai tot timpul singură şi îmi inventez iubiri şi momente. Supravieţuiesc într-o casă unde prăjitorul de pâine e în sufragerie, frigiderul are doar o pungă de lapte în el şi vasele din chiuvetă sunt doar căni de cafea. Nu am televizor dar am un pat imens în care dorm doar pe un sfert din el. Acasă stau doar să treacă timpul, dormind şi visând, şi să ajung a doua zi la muncă. La birou de-abia aştept să treacă timpul să ajung la mine acasă.  
 — 
 Mâine mă voi urca în maşină şi voi conduce încet până la Brăila. Mă va linişti drumul. Ca şi cel spre Bucureşti. Înapoi spre casă, totuşi, va fi cel mai frumos pentru că ştiu că mă vei aştepta, în sfârşit, acasă.  
 — 
 Cofitos şi cookies. Tu caldă. Din ce în ce mai. Eu pierdută. Din ce în ce mai.  
 — 
 Promisiuni făcute prea uşor, renunţări simţite prea adânc, probleme neluate în calcul şi timpul neprietenos. Azi la 00.00 am spus: a mai trecut o zi. Pentru mine sună bine. Pentru tine nu. 
 — 
 O să ne împărţim zâmbetul nebun în ore pe care o să le oferim oamenilor dragi. Un weekend verde pentru că mă întâlnesc cu un copil verde şi încerc şi cu o Evergreena. Toate primăvara. Ce poate fi mai verde de-atât? 

8 comments on “If you can be misread, you will be.

 1. Septimia says:

  Un joint pe malul Dunarii.

 2. Liz says:

  Duminica am experimentat o salcie, o cafea la termos si o ploaie pe malul Dunarii.

 3. Serj says:

  Cu cine anume?

 4. Liz says:

  Serj, cu cineva drag in telefon! Wanna see some pics??

 5. Septimia says:

  Keep it for yourself, don't make us jealous. :))))

 6. Anonymous says:

  esti falsa, inculta – tot ceea ce scrii aici este pt a impresiona copiii? de fapt tu chiar ai umbla cu ei daca ti-ar permite, dar pe ei nu ii poti pacali la nesfarsit! din pacate pt tine, ei nu au nimic de pierdut! din contra.felicitari colegului care ti-a vazut adevaratul caracter si nu pe cel pe care il afisezi!

 7. Serj says:

  @Anonim Cool story, bro.

 8. Liz says:

  Iata un copil anonim atacat ca a pierdut! :) Sunt si falsa si inculta si scriu sa impresionez alti falsi si inculti care lasa comentarii anonime de impresionati ce sunt.
  Pe lumea asta exista un anonim fericit. Dar nu este cel care lasa comentarii pe blogul meu. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + eighteen =