Little darling steps

Exersez diverse emoții încercând să mă trezesc și să pun la cale o viață. M-am speriat azi privindu-mi una dintre pisici plimbându-se periculos pe marginea terasei, dincolo de balustradă. În câteva secunde agitam pliculețe de wiskas încercând să o aduc în casă. Mi-a dat mai apoi de înțeles că e cazul să strâng bradul. Îl foșnăia sinistru dându-i jos fundițele.
Ray William Johnson a anunțat ieri că lunile astea oprește showul Equals three. Made me sad. I was enjoying it.
Am văzut și House of Cards, primul sezon, și mi-a plăcut.
Mă plictisesc.
Știu ce-mi lipsește. Cine.
O să-mi treacă odată cu iarna.
O să-mi treacă și iarna asta. Frumoasă.
Azi am învățat că ceața e mișto, că adaptarea e grea și că doar trei oameni au primit mesaje cu ‘mi-e dor de tine’ iarna asta de la mine. Trei e mult. Trei e destul.
Exersez și dragostea sub formă de castronele cu oatmeal&raisins, chinuială cu rânjete la somnul de după-amiază, zeci de minute de probat multe mănuși în magazine primitoare și tăcere confortabilă și odihnitoare întreruptă de exclamații fericite ce dau zâmbet.

În altă ordine de idei, în Galați, orașul tată (cum i-a spus Dina cândva și așa a rămas), se-adună iar bloggeri la discuții și băute. Mai multe detalii citiți la Gabriel. Tot la el vă și anunțați prezența. Mi-e dor de BGG. N-am lipsit la nici unul. Începuseră să apară fețe noi. Aici în Cluj n-am văzut nici o mișcare. Încă. Nici SDC. Măcar să pot compara.

Deocamdată mai hibernez puțin.

7 comments on “Little darling steps

  1. Cel care te uraste says:

    Vino ma acasa , locul tau nu e acolo, suferi si nu e bine… te vei intoarce curand…altfel vei suferi…ogoligogofrenie cu bucati de ciocolata si o capsuna…sa nu mori…vom juca rummy..

  2. În Cluj ar trebui să fie mișcări de genul ăsta. Mai sapă că sigur afli. Știam că în Cluj sunt bloggeri :).

    Oricum, va trebui să beau și pentru tine :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten + nineteen =