Neinteresant

Azi sunt îmbrăcată în negru, am unghii negre, bijuterii negre și fard alb pe pleoape. Beau cafea dulce, ronțăi măsline reci și citesc postări neinteresante de pe bloguri.
Cât sunt la birou mă gândesc că abia aștept să ajung acasă și să fac curat, să-mi reorganizez biroul, bucătăria, rafturile și să arunc o grămadă de chestii din mansardă (i’m a hoarder). Și mă gândesc cu entuziasm ce schimbări fac în apartament și ce minunat o să fie și tropăi cu nerăbdare până spre ora 4. Apoi ajung acasă și mă îngrop într-un fotoliu cu pernuțe și nu mai fac nimic. Hai, poate spăl câteva vase și-mi fac o cafea dar atât. Planul rămâne, cețos și îndepărtat, dorit dar altădată, nu chiar acuma.
Stare de hamac. Încă nu-i sufocant de cald. Dar destul de cald. Încă e răcoare proaspătă și vânt. Încă iubesc la fel de tare și frumos ca la început. Încă mă iubește la fel de mult ca la început.
Tot e bine că de la colindat capitala, parcurile, barurile și casele prietenilor, mi-am mai revenit din groapa de gânduri negre, plictiseala și câteodată scârba în care mă bagă orașul ăsta, from time to time.

Am laptop nou. Dell Inspiron. Așa ce frumos, subțire, ușor și fin e! Windows 8 în care îmi prind urechile și un click stânga puțin nesuferit.

Răscolesc prin filme vechi și ascult muzică dubioasă. Cred că mă desprind. Mi-e bine desprinzându-mă.

i like my body when it is with your (E.E. Cummings)
body. It is so quite new a thing.
Muscles better and nerves more.
i like your body. i like what it does,
i like its hows. i like to feel the spine
of your body and its bones, and the trembling
-firm-smooth ness and which i will
again and again and again
kiss, i like kissing this and that of your,
i like, slowly stroking the, shocking fuzz
of your electric fur, and what-is-it comes
over parting flesh….And eyes big love-crumbs,
and possibly i like the thrill
of under me you so quite new

Și Tu. Rar de tot, tu. Înfășurat din ce în ce în mai multă tristețe dar cu același ton calm și aceeași privire faină. The world is full of electronic paper. Write to me.
E bine de tot în starea asta. E bine pe partea cealaltă a mesei. E bine în incertitudine. I agree with Hank on this one. “It is possible that longing for something is better than actually having it. I’ve heard it said that satisfaction is the death of desire.”

This entry was posted in frappe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × three =