Post fara titlu si fara diacritice

Dezintoxicare.De priviri lungi si in lacrimi, de mangaieri calme si tremurande, de muscaturi umede si saruturi speciale pe gat, de maini in par si degete incrucisate.
Sofie il numeste exercitiu pentru vacanta de vara cand va iesi din casa doar in weekend iar eu il vad ca pe un repaus de care aveam nevoie.

Stii sa zambesti si sa iubesti. Mi-ai aratat. Stii sa mangai si sa musti, sa complimentezi si sa plangi, sa tii de mana si sa ceri, sa stai in genunchi si sa visezi, sa tii strans in brate si sa asculti. Nu stii sa protejezi si sa reactionezi, sa iei apararea si sa fii ferm, sa domini si sa comanzi, sa te impui si sa fii sincer in gura mare…

Sper sa ai destula putere sa suporti schimbarile din mine dupa aceasta perioada. Sper sa fii destul de puternic si sa nu te sperii de o privire, un zid si-un gest fals de respingere.

Am incercat sa te tin departe oarecum de probleme adiacente vietii si existentei mele, am incercat sa las vederii doar lucrurile frumoase si copilaresti, nestresante si amuzante. Pentru a te transforma frumos, a te maturiza minunat si a deveni cel ce intotdeauna am crezut ca esti.

Oameni care ma resping vor mai fi. Oameni care ma iubesc mult, deasemenea.

Cu spatele la mine, rucsacul tau imi parea prea mare si prea gol. Ti-ai luat oare destule la tine? Tu imi pareai prea mic si prea speriat. De cine? In timp ce dispareai in gara stiam ca de fapt plecai de tot. O sa te intorci alt om. O sa te astept fiind alta. Prea multe se bat cu pumnii in piept ca nu se vor schimba fata de tine si pentru tine. Eu ma voi! Pentru ca eu.

This entry was posted in Coffee.

6 comments on “Post fara titlu si fara diacritice

 1. sofie says:

  Poate după schimbarea ta se va schimba şi el…poate va învăţa să protejeze, să reactioneze, să ia apărarea şi să fie ferm, să domine şi să comande, să se impună şi să fie sincer în gura mare…

 2. Liz says:

  iti doresti schimbarea mea sau a lui, Sofie?

 3. sofie says:

  eu mi-as dori să prelungesc unele clipe cu voi la nesfârşit…îmi doresc să vă am exact aşa cum sunteţi acum…

 4. 5zambete says:

  Frumos text. Inteleg ce simti. Povestea poate fi diferita, dar sentimentele sunt aceleasi, mereu puternice si usor neimpartasite..

 5. Liz says:

  Multumesc, 5Z… mi-ai facut seara frumoasa … sentimente asemanatoare, povesti diferite … doar cine stie, intensitati identice… ah, si eu le vindec si traiesc pe muzica putin mai greoaie… in rest am rezonat in blogul tau si imi placu… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − sixteen =