There may be more beautiful times, but this one is ours

La ora 3 și 42 de minute paharului de vin roșu îi lipsește doar o sorbitură ca să fie plin ochi. O dată la câteva ore cineva postează pe Facebook că ninge și eu mă întind și trag de draperie să văd dacă și pe profilul meu. Încă nu.
Herr insistă să mă plimbe prin centrul Clujului la cele mai diverse ore drept pentru care eu îi port fesul moale și călduros. Azi dimineață mi-am băut cafeaua plimbând în geantă un palaneț cald cu mere. Până azi eu habar n-am avut ce-i acela un palaneț. E delicios.

Îmi place locul ăsta dar încă îmi caut locul meu în locul ăsta. Și într-un grup. Și-n celălalt. Socially speaking. Herr știe și privește amuzat de pe margine toată semifrământarea asta a mea. Care nu-i tocmai o frământare. Știți cum se învârte pisica sau câinele de vreo trei ori înainte să se așeze colac și să adoarmă pe locul ăla moale și călduros? No, cam așa ceva…

În necunoștință de cauză și ca să nu tac, zic: un concurent a exagerat și din cauza lui, Cheloo a exagerat și din cauza lui, tătă lumea exagerează acum. Dacă se dovedește altfel, aș fi nevoită să îl aprob pe Arhi în a-l renega pe Cheloo și nu-s pregătită încă să fac asta. Aș prefera să rămân la a-l ocoli pe Arhi și a-l iubi pe Cheloo.

În rest, numai de bine. Zen.

7 comments on “There may be more beautiful times, but this one is ours

 1. Laura says:

  Arhi sucks (pentru ca e Arhi, doh!). The contestant sucks (pentru ca e show-off). Cheloo sucks (pentru ca nu e ok sa spuna asa ceva public si sa nu-si asume consecintele). Everybody sucks (pentru ca viata e … curcubeu) :)

 2. Flo says:

  Pe mine m-a durut mintea de la atata exagerare rautacioasa si zburlita pe internet, da’ mi-a trecut un pic cand te-am citit aici. Am sa ma invart si eu de trei ori si-am sa ma incolacesc si eu, printre ale mele, ca sa-mi protejez mintea. Bine, bine, bravo! :)

 3. Aaa, ce-i acela palaneţ? :D

  • Liz says:

   Poale-n brau! Exact poale-n brau. Si se fac cu branza dulce, cu mere, cu gem, cu varza, cu cartofi sau branza sarata… Aaa… si-s coapte, nu prajite… mmmm…

 4. septimmia says:

  abia astept sa pot manca unul cu urda. Deeeeelicios.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 16 =