Un început ca o continuare

Sunt amețită de gânduri și idei. M-au năpădit toate. Și știu că mă înțelegeți. Chiar și cei care nu cred în planuri, promisiuni și rezoluții și-au pus, nevoiți sau de bună voie, toate planurile, direcțiile și ideile în standby câteva zile cât să treacă artificiile, bautele și fripturile. Și-acum trebuie reluate, începute sau continuate. Pe mine m-au năpădit toate deodată.
De mâine mă reîntorc la birou. Lucrez într-un birou aglomerat și oarecum vesel. De mâine începem anul nou de muncă cu nimic altceva decât cu restanțele de anul trecut. Hm. Un început ca o continuare.

Petrecerea de revelion a fost frumoasă tare. Veselă, punk, colorată și exact cum trebuie să fie o petrecere. Oamenii mei, aer de Brăila, București și Târgu Mureș, șuvițe albastre, mohawks, narghilea cu fum de pepene galben, dansuri în sincron, tunuri de confetti, crenguțe de vâsc, papioane, rochițe, glitter, şampanii dulci și hohote de râs. Adi și Cami au scris despre. Pentru că a fost o petrecere ce merită povestită. PUNKvelion 2013.

Un început ca o continuare. Direcția o știu. Trebuie doar să descopăr ce-am făcut cu ambiția. Și să o reactivez.

Din când în când se mai aude câte o pocnitoare întârziată aruncată de oameni care încearcă să lungească starea de standby sau să sublinieze continuarea și nu începutul.

Zâmbesc. Aștept o prietenă care vine din Iași cu tot Clujul în privirea ei gri. Și-o să continuăm începutul ăsta frumos.

 

5 comments on “Un început ca o continuare

 1. Oana says:

  Iti doresc un 2013 mult mai bun ca 2012. La multi ani!

 2. Daniel says:

  Un an minunat să ai. O să iți aduc aminte anul viitor pe 3, de postul ăsta. Să-mi zici cum ți-a fost anul. :)

  • Liz says:

   Da da da!!! sa-mi amintesti… am citit inainte de sarbatori toate postarile anilor trecuti si m-am speriat pentru ca majoritatea is dureroase, optimiste dar de supravietuitor, stors si prea incercat… si nici n-am vrut sa amintesc de ele… anul asta bizar care a trecut sigur a tras ceva bun dupa el… :)

 3. Alina says:

  Foarte frumos. Vad ca te-ai distrat pe masura. Iti doresc un An Nou Fericit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × four =