Nice cats have no fun

După un sms trimis de dimineață ce cuprindea ciorapi cu adeziv, gene false, unghii roșii, rochii cu falduri grele și pantofi cu toc mi-am dat seama că mă cuprindea starea de om sofisticat. Starea de papuci roz și mișcări lente, de carte lăsată încet cu fața în jos pe canapea pentru a împiedica ibricul de cafea să dea în foc pe aragaz, starea de încrețit rebel șuvițe de păr ud și de aprins lămpițe cu uleiuri parfumate, starea de beculețe clipocind și pisici torcând, de coji de portocale înșirate și muzică din reclame.

Eu cu mine.

Eu pentru mine. Eu pentru mine pot să mai fac multe dar m-am prins cumva într-un trebuie și eu pentru altii și am uitat eu pentru mine. Acum sunt împăcată că am făcut tot ce era de făcut pentru tine. Sau pentru tine, sau tine, sau tine. Mă pot întoarce liniștită la mine. Să fac eu pentru mine.

Întinzând de sens și stare poți zice că și ce făceam eu pentru tine era cu scop final ca pentru mine. Și, culmea, îmi convine și așa pentru că tot ce era de făcut a fost făcut.

Și lumea îmi pare mult mai mică și mai ușoară acum.

Și-am să o iau la pas dintr-un colț în altul. Singură dar cu cei mai frumoși oameni de vizitat. De mână cu cine mă înțelege. De mână doar cu cine mă iubește. De mână doar cu cine mă merită.

Mi-e dor de o băută. Au venit sărbătorile deci nu mai trebuie inventat un prilej. Mai pe seară vă povestesc visul de azinoapte și vă arăt poze cu ce minunății am primit cadou. Niciodată în viața mea n-am primit așa multe și frumoase cadouri.

If life is a waste of time and time is a waste of life, then lets get wasted and have the time of our lives.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × four =