Most books on witchcraft will tell you that witches work naked

I shower naked. I’m that kind of witch.

Coșmarul de azinoapte a fost crunt. Oamenii încercau să mă convingă că nu exiști și că doar mi-am imaginat eu și așa mi s-a dezvăluit cea mai mare frică a mea, probabil. Dimineață râdeam sinistru la comics cu oameni care încercau să mă convingă că nu există pisici și că pisica e doar a mithical furry cute creature that meows and purrs. Recomand catversushuman.com. Coșmarul real e ipocrizia. Oameni care se urăsc și își zâmbesc și oameni care se iubesc dar se scuipă. Din același coșmar sunt și oamenii care înșeală și mint sau care părăsesc fără explicație. Coșmaruri umblătoare promițându-ne mincinos ca apoi să ne încarce cu a lor depresie a refuzului sau răzbunarea frustrării.

Visul meu preferat de Halloween e cu tine privindu-mă, auzindu-mă și înțelegându-mă. Ascultându-mă. E cu vin roșu cu scorțișoară și mere coapte la al meu cuptor. E cu fereastră deschisă spre noapte și pod plin de zgomote. E cu pași mici printre pisici negre și prea atente. E cu o casă cu ecou și un gând fără ecou. E cu amputări de prietenii false și ridicări din umeri însoțite de zâmbete sinistre.
E cu dragoste și liniște.
Never put your faith in a knight. When you require a miracle, trust in a Witch.

The witches fly across the sky,
The owls go, “Who? Who? Who?”
The black cats yowl, and green ghosts howl,
“Scary Halloween to you!”

4 comments on “Most books on witchcraft will tell you that witches work naked

 1. Laura says:

  “Coșmarul real e ipocrizia. Oameni care se urăsc și își zâmbesc și oameni care se iubesc dar se scuipă. Din același coșmar sunt și oamenii care înșeală și mint sau care părăsesc fără explicație. Coșmaruri umblătoare promițându-ne mincinos ca apoi să ne încarce cu a lor depresie a refuzului sau răzbunarea frustrării.”-exact ce simt acum…ca si cand ai fi fost inside my head…

 2. cami says:

  coșmar e când oamenii pretind că înțeleg, îți zâmbesc și dup-aia te judecă; pentru că nu te-au înțeles de la bun început.

 3. Liz says:

  Foarte adevarat. Jumate e ipocrizia de care ziceam, jumatea cu judecatul e groaznic de josnica. Masuratul, numaratul si judecatul actiunilor netangentiale ale cuiva pur gratuit mi se pare josnic.
  Iar de inselat in privinta oamenilor ne inselam cu totii. De la inceput sau pe parcurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 4 =