These brand new sleepless nights

Sunt de trăit și nu de povestit. Sunt de visat împărțite în weekenduri pe străzi de orașe străine, în bucăți de piele cu gust de condiment exotic și în oftaturi cu nume scurte. Sunt de sorbit prin paie spiralate din pahare înalte de cocktailuri cu nume celebre, sunt de simțit pe melodie rock prea porno și de dansat pe muzică lentă în puburi aglomerate.
Unii își bagă foaie de concediu, unii se-ntorc bronzați din explorări, unii numără zilele până la următorul festival, unii așteaptă cer senin să scoată un telescop pe deal, unii își cumpără un cort atât de colorat, unii se răcoresc cu bere, unii cumpără sandale, unii probează costume de plajă, unii plimbă căței agitați, unii citesc cărți întinși pe iarbă.
Unii iubesc de-aproape, intim și fierbinte, unii iubesc cu dor și în discuții lungi pe chat, unii-și promit o vară fără dragoste dar nebună, unii îs obosiți de nebunia verii și-și caută un umăr să se-ascundă, unii îndură drum lung până la primul val și fir de nisip, unii își caută răcoarea în vârf de munte umbros.
Geamuri deschise, muzică tare, nopți senine și energie.
Toate magiile puternice se fac în nopți de vară.


Weekendul ăsta e Electric Castle și mă atrăgea cu Prodigy. Am ales să nu mă duc deși o să-mi pară rău chiar dacă am mai văzut Prodigy live de două ori până acum. Nu-i un festival de pierdut. Pe lista de pierdute anul ăsta mai trec și Godsmack pentru care m-am dus acum câțiva ani și nu au mai venit, și Korn la București, mai trec și Him la Timișoara. Să mergeți voi și să-i aplaudați și pentru mine! Și Rome din martie pe care n-am să mi-i iert cu-atât mai mult cu cât aveam și bilete (măcar s-au bucurat oameni frumoși de ele). Mă consolez cu Slipknot ascultați live la începutul anului la Budapesta și cu următoarele nopți de beție când vine G. pentru Untold Festival la care n-am să calc dar îl aplaud dacă îmi aduce prietenii aproape.
Și mai pansez cu trei evenimente faine și cu intrare gratuită: Jazz in the park, Rocking the City și Zilele Prieteniei Bergenbier ce-aduc muzică pentru sufletul meu.
Plănuiesc un drum și la Oradea să îmi susțin prietenii la triatlon *hip hip hooray* și sper să-mi iasă calculele.
Se-ntâmplă atât de multe și eu vreau peste tot!

This summer will be all about wild smiles, drooping eyelids and shaky steps!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + ten =